Nytt år, nya vanor?

Hur skall ni skåla in det nya året? Vi skall Skåla med skumpa, och jag skall bada i ett stort lux bubbel bad. med lite vin, godare kväll utan att gå ut i kylan, kan inte fås!
Gott nytt år på er alla! Dessa glas finns på Amazon


Hund kudde

Nu skall ni få se bilder på den hund kudde jag sytt åt familjens hund, Donna, på bilden leker hon med sin lilla lila dinosarie som hon just fått lagad av mamman i huset!


Världens lyckligaste lilla feta hund!

Blandat sött


Pastitsio

Pastitsio är en Cypriotisk maträtt med pasta, köttfärs sås och en mjölk sås med kanel. Som sedan är gratinerat i ugnen, på bilden så är det för lite sås, men annars god!


familjen jag bor hos...


De är jätte snälla, de heter, Henrika, och Jiri, super trevliga och jätte välkomnande människor.
I morgon skall ni få se bilder på en dyna som jag har sytt till deras hund...

Hej igen

Jag tog en liten paus från min blogg, sorry att jag inte så nått men, ibland så måste man bara slappa en hel dag!
Lagade Pastitsio, här i tjeckland i går, som vi skall värma och äta idag, men innan dess skall ni få lite bilder att titta på av mig!



Utomhus basängen med tak och inne belysning på natten


Mer katter



Jätte katten Kokosh



Och Misha

Sisst men inte minst Mimi

Hej då för nu, skall äta snart, hör av min imån, om ínget jätte viktigt kommer upp ikväll.



Kittie wars?

Idag gick jag runt och passade på medans det var ljust och fint ute att ta en massa fina bilder på katterna, och jag hittade en grann katt att ta kort på med, den var så liten så, liten så, söt, men på nära håll liknade den lite en utter, men söt. den var lite rädd först men sen fick jag till och med plocka upp den, och de andra katterna i huset ville ju så klart också hälsa på den....

Jul Kapel

Som jag sa så gick vi till ett kapel för att se en jul mässa, och det var inte ren grekiska för mig, bara ren Japanska, efter som jag fattar grekiska så hade jag kunnat då förstå vad de sa, men tjeckiska, nej, inte ett ord, eller jo jag förstod tre ord, Amen, Kristus och något mer... hihi "-"
ett litet diarama, av betlehem.


det var rätt fint inne, himla, kalt för de hade ingen värme, och de hade tagit dit ljus från Betlehemns stad, vet inte hur, eller varför, verkar lite slöseri, för ingen verkade vilja gå till ljuset iaf. Men vi smet hem så fort mässan var klar, vi var för kalla hutter....."o"

Mer djur

mimi
kokosh


Närmaste by.

Om man vill Shoppa så får man åka till närmaste by som jag tidigare berättat att man kan ta ett "mini" tåg till.
Och ni skall få se lite bilder på hur det ser ut på vägen dit, de bilder jag tog inne i byn, blev inte så bra. så jag får ta nya på måndag!


och det enda jag lyckades att köpa på egen hand är en.....


För jag såg att de hade reklam på en kiosk att de sålde fanta, och det var det enda jag helt garanterat visste att det hette samma på tjeckiska! hihi "-"


god jul...

0-7b34be7971518dbcccbbeecc247893dc.png

Kolla varifrån!

god jul alla mina fina läsare!


Min frukost varge dag

Så himla goda färska frallor hör, som att bo i ett bakeri, och de kostar inget de heller, 60kr för 20 stora frallor, som man kan frysa in om man inte orkar äta dem.

Titta vilken fin liten "fet" julgran de har, så himla fint med en riktig, som de har fixat från byn själva, inget köp här eller, det skall vara hemma fixat! hihi "-"

Jätte mysigt, snart skall vi till ett litet kapell, där vi skall kolla på en mässa, skall bli kul att se hur de gör det i tjecklandet. vet ju hur stort det är med mässa vid jul på Cypern, då skall ju alla dit!
Vi hörs imån, hoppas jag.
Natti natt "-"


Resa med tåg

Det minsta tåg jag någonsin åkt, detta åker till närmaste stora by, som jag inte kommer ihåg hur den stavas just nu men kommer jag på det sedan, så fyller jag i det här_____! hihi
Tra bara 6min att åka! skit bra och kostar inte ens an bråkdel så mycket som det gör i sverige!


Fina bilder på saker

Lite bilder jag har tagit med min julklapp "-"

Tjeckland

Så, nu har jag äntligen kommit till datorn, och fått internet att sammarbeta med mig, så nu kan jag kolla mail och blogg då och då.
Nu skall ni iaf få se en massa fina bilder jag tagit, hoppas ni gillar dem.


Detta är mimi
Hon är en väldigt lekig, mysig tjekisk katt som gillar att bli kliad på magen konstant! "-"



Här har vi Donna, en väldigt söt, kjelsjuk hund, som just nu måste bantas ner för hon väger aldeles för mycket! hihih, men söt är hon och jätte trevlig!



donna, och hennes söta nos



En av mimis favorit vardags aktiviteter är att ta över Donnas hundkorg....busig liten mimi "-"



Cokosh, dem fluffigaste och största katt jag någonsinn sett, skit, han är så himla söt och lurvig "o"



snö Donna


En myskatt...

0-60be2196df118a7c5c9a600b024250df.png

Kolla varifrån!

En myskatt
Detta är mimmi, hon är en jätte gosig tjekisk katt, som bor med dem jag besöker. Sitter i tv rummet här och gosar men henne i soffan. Skall försöka att uppdatera bloggen ikväll, annars får det bli imorgon "-" bye for now


äntligen framme,...

0-42812d84e8457f861e54c79ead38a62b.png

Kolla varifrån!

äntligen framme, skall äta något nu, bye


PRAHA, framme! Nu...

0-6d013f036c1d1b21a04e2775e1217073.png

Kolla varifrån!

PRAHA, framme!
Nu har vi äntligen tagit oss till sissta delen av vår resa, bara en timme och en halv till innan vi är framme vid vår destination, med bil. Sitter i en stor van, med gigantiskt bak säte, skulle kunna lägga mig ner, men roligare att titta ut. Jag hör av mig när vi är helt framme. Bye bye "-"


Framme i...

32d8ce8cfac8b89d2810755c9718b575.png

Kolla varifrån!

Framme i tjeckien men inte Prag, snart dock, just nu tankar vi bussen, på bilden, en av våra två buss chaförer, text ovan på tjeckiska. Hihi "-" hörs om ett tag bye


lämnar tyskland...

0-6d013f036c1d1b21a04e2775e1217073.png

Kolla varifrån!

lämnar tyskland bakom oss! Nu är det mot tjeck-landet, och förhoppningsvis lite bra sömn, jag har lyckats att sova i ca 5 timmar på denna resan, men vi har 5timmar kvar på buss och för dem skall jag försöka vara vaken, finns ju ljus ute nu, så man kan äntligen se vart man är. Hör av mig senare "-"


Inte långt...

099fe122a2950e3ff44ae34dafb57833.png

Kolla varifrån!

Inte långt från Berlin vitt, vittt och mer vitt... Verkar ju som jag kommer få min vita jul i år tillslut! "-" hörs senare


Teckien bussen Nu...

602bf48cbc482eb2c956b2a9d7192569.png

Kolla varifrån!

Teckien bussen
Nu har jag och company, kommit på tjekien bussen... Bara 9 timmar till tyskland och innan dess hoppas jag att man får en bensträckare.


Inlägg 100

<---länk
Känns passande att det skall handla om kläder från H&M, för det är ett av de företag som jag gillar mest, alla deras saker, kan man ha så många olika kombinationer till, och man kan göra om nästan allt, det mesta kan man lägga till paljetter, nitar eller annat fint på då en hel del av deras plagg är enkla, still säkra och matchar med allt! Men en hel del av deras nyare saker följer även trender, vilket är jätte skoj, för då blir det mindre jobb för alla som inte vill jobba för mycket på sina kläder, eller betala jätte mycket för något man kanske kommer att slänga in i sin garderob om ett havlår, och inte använda igen!
Så här är min lista av vad jag tycker är fint just nu:
Här har vi två tröjor, som slutar strax efter midjan, perfekt att ha innanför en kort skinnjacka! Kostar just nu bara 99kr, så passa på!
en klassisker är en något "naken" tröja, som man kan ha till sina leggings med ett linne under, himla fint!
Den klasiska tröjan med knappa, varm och fin
cardigan billig, minns inte pris just nu, men skynda de försvinner snabbt, bara att lägga till lite paljetter eller nitar eller både och på axlarna eller var du nu känner för och vuilá du har en helt ny tröja!
En "gubb" tröja, riv upp den lite, och knyt ihop ändarna och så har du en helt annan och modernare tröja, att böra med jeans eller bara som den är med leggings som en klänning .
svart, simpel, och lite trendig
en tröja som jag personligen tycker är mer än bra prisat 99kr, den är varmare än den ser ut, supermjuk och jätte cool detalj på axeln, enda nackdelen är att den kliar lite om man inte tar på sig något under den, iaf det jag tycker! "-" men jag är lite konstig också! hihi.
Så med detta sista inlägg, och några få ord till, så tackar jag för 100 roliga inlägg som jag hoppas att ni uppskattar att läsa och titta på!
Och jag säger nu god natt, har massor att göra i morgon, skall försöka att blogga i morgon innan åker från Sverige, kan tänka mig testa att mobilblogga från varje stop längst vägen till Tjecklandet, men bara om min mobil vill, och om jag är vaken. Hoppas att kunna blogg från semestern, så om inte en god natt, och en god jul till er alla!

packat hela dagen

Så idag har jag packat, ock städat nästan hela dagen, jag har även letat fram mina termo-byxor, som jag hoppas fortfarande passar, det var länge sen de så till snö! Jag har varit så upptagen att jag inte haft för mig några äventyr idag, så därför skall ni få några katt bilder av mig, för min ena att har varit på äventyr idag iaf! hihi "-" Ni skall även få lite tips på vad jag tycker är fint från H&M´s hemsida.
Det tog Fjant 1,5 timme innan han ens märkte att han hade något på sitt huvud, hihi, inte mitt fel att han hittade ett klistermärke och fastade i det! "o"
Inte nog med det, han bosatte sig på ett underlägg på köksbordet också!
Så söt, tänkte lämna er med en katt bild, jag tidigare visat er, men tåls att visas igen, så himla söt och fjantig!
Och detta var då inlägg nr 99? snart hundra då...hihi, my first hurdred! "-"

Mössa 2

Jag tog en bild, med mössan på också
så, nu tänker jag lägga mig, nu har jag packat klart för ikväll!
Natti Natt "-"

Packning

Min fina resväska, dock får jag använda den alldeles för sällan, då jag sällan reser nu förtiden! :(
Den är av märket Dakine
Min "buss" kudde, bra att ha när man reser "-" speciellt då jag kan sova genom det mesta!
Filtar måste man ju ha med sig! det går inte annars, jag är för frusen av mig!
Godis, detta är ännu ett måste, och kort så klart!
Ebay fynd, hel sött! Skall bli skönt att bara stänga uten resten av världen och sova på bussen.
kyla=mössa så klart
hudkräm, parfym, läpp kräm, och nattkräm
samt en hand-handuk för resan.
everest sockar, varma som få! Fast dessa är barnstorlek, så billigt det kan bli!
Så himla fin väsk-tag, från Åhléns.

Julklappar

Titta vad jag fick från min jätte gullliga, och snälla mamma, eftersom vi kommer från en lång rad av fotografer, så är det naturligt att jag skulle tillslut också få min egna "riktiga" kamera....
Ooooo, it is soooooo pretty, and the bag, så cool bag, den är så inte den typiska kamera väskan.
En Sony a380.

Nya Kittie bilder


Coockie

KOlla vad jag hittade på H&M när jag gick julshoppandes!
Så söt, den perfekta julklappen, till någon...
hehe, someone vill get it!

Outfit Testing

Jag var inne i Bik Bok under min julklapps jakt, och jag kunde inte motstå att gå in och testa dessa två klänningar.
Då jag hade lite julklapps pengar och fick en slant av mamma att köpa nått till mig så köpte jag en av dem, den med små nitar på, dock bara för att den saknade en massa nitar så fick jag den för halva priset så jag fick bara betala: 124kr typ, vilket jag tyckte var helt oki, för ni vet ju att jag gillar en utmaning, jag har redan börjat att jobba på den, att erätta de missande nitar med annat, men ni skall få se resultatet på lördag hoppas jag då jag skall förhoppningsvis bli klar. "-"
Såg först nu, när jag kollade på bilderna, att någon hade pussat på spegeln, hihi, snyggt? "-"
Jag ser lite väl trött ut, men inte så konstigt
Superstressad, jag har ju sprungit runt som en galning, Med saker till resan, och julklappar, ush, men nu är allt klart, skall bara ha tandkräm också, sen är jag helt färdig, skall pack lite till ikväll, sen det sista på lördag kväll!

Förlåt mig :(

Jag har varit jätte upptagen de senaste dagarna, men nu skall ni få veta var jag har haft för mig! Det är ju nämligen så att jag skall åka till Tjekien, på söndag, så jag har haft fullt upp nu när vi skulle fira jul hemma hos mamma igår.
Dök upp hos mamma tidigt på eftermiddagen igår, och hjälpte till med mat lagningen, medan min mamma slog inte presenter.
Ni skall få se bilder på mina presenter, på lördag efter jag plockat hit de sista från min mammas, fick en micro till slut iaf. skönt för finns ingen säker att använda här hemma, Tomas har ju en sedan tidigare som jag kan använda, men vill inte för den är så gammal, att jag inte vill, den låter kontigt, och allt blir ojämnt tillagat, för den har inte någon snurrande "taldrick" i sig. så ni kanske kan förstå varför jag inte bar hem den.... Men micron fick jag från Tommy, fick en massa fina saker från mamma, något som jag velat ha jätte länge, men tänker inte berätta mer om det nu, det får ni vänta på, för nu skall jag berätta om de senaste dagarna istället.
I tisdags var det jul shopping fullt upp, fick lite pengar av mamma, så att jag kunde köpa lite julklappar åt Familjen. (ja, jag är fortfarande fattig, men kanske inte länge till hoppas jag) Iaf, jag gick och tittade på New moon, för jag fick ju en biljett från Gratis bio tidigare i år, som jag inte hade använt upp, den absolut sista, så jag var glad att jag hittade den, trodde inte jag hade kvar någon, innan bion, blev det en varm coco, på espresso house.
Jag tyckte att filmen var bra, trotts att jag tycker att vargarna är bäst, och inte mr Vampire i detta fallet, och det är sällan jag säger det då jag är en vampyr tjej, eller ja, jag brukade ju vampyr lajva.... Om ni vet vad det är? Fråga mig gärna annars!
"-"
Jag åt även sushi då. he he...mmmmmmm.
Jag satt faktist där och åt för en gång skull, lite skakig bild, sorry....

1514386 sitter...

18f3297cd39795e8a34163ba17e45985.png

Kolla varifrån!

sitter i tvättstugan, har varit jätte upptagen sista 3dagarna, så jag ber så hemsk mycket om ursäkt, att jag inte har uppdaterat, men efter tvätten så kommer det att uppdateras för fullt. Har massor att berätta "-" kraaam på er.


Oj, kopia?

Jag såg idag att jag har tydligen köpt samma bustier från Kappahl som Kenza har, och det var av ren slumt, var inne och letade efter något nytt bekvämt att ha på mig, och hittade just denna.
Så här ser det ut på Kenza,
Men Kenza är brunare och smalare än mig, och har turen att bli fotad av proffs med proffs smink, så jag tycker jag lyckades rätt bra för att vara en vardag ute på stan, i en provhytt, med en smutsig spegel! hihi "-" Fast hon är nog finare!

Dolces tänder

Min amma köpte en el tandborste när hon och jag var i Ullared, och ville så klart se vad Dolce tyckte om den, och detta blev då ett roligt resultat, då han tyckte den var så intressant att han stoppade den i munnen....

min mammas naglar

Jag gjorde mammas naglar hemma hos henne här om dagen, men de blev inte så bra, för vi hade brottom, och det blev lite fel, men mamma blev gannska nöjd, problemet var att mamma förra naglar, som hon gjorde i Turkiet då hon var där på semester i förra månaden, då hade de förstört hennes naglar, de hade inte satt på något under lager av lack för att skydda naglarna från att frätas sönder, så mammas stackars naglar var HELT förstörda enda ner till nagel kanten, så det hade frätat igenom hennes naglar.
Jag lyckades till slut efter 3 timmar få bort hennes gamla naglar och sätta på nya!
så här blev de iaf. Skall fixa nya åt henne när jag kommit tillbaka från Min semester.

Ojj, outfit ja...

Höll på att glömma, skall ju berätta om min outfit idag också!
Jacka från Top Shop, köpt i vår
shorts gina Tricot
muffar ebay, bruna...
Nu, tänker jag säga god natt, natti natt

middag

middagen idag blev en hemmalagad omelette, gjord av mig,följt av en jätte stor klementin, eller 2 faktist!

ost, skinka, och så klart championer, mums
jätte "liten" "-"

Gina Tricot

Så jag gav mg en smäng runt på gina inne i 5an, innan jag stack hem efter katt matandet, och jag hittade några jätte fina accessoarer, som kom i ett pack...ringar, 4st för 89kr
Jag var "compelled" att köpa dem, så fina, så min stil, hårt, möter mjukt

Snön Faller..

Snow is falling, all around us children playing having fun, its the season of love and understanding, mary christmas, everyone......
Första riktiga snön kom idag då jag var på väg in till stan.

ont i huvudet

Efter jag kommit hem från att mata mammas katt Dolce, för hon är i köpenhamn, med sin kille, så fick jag en sånn himla huvudvärk, den bara kom "o"  ush.... Jag fick svidande ögon, och ljus kännslighet, och jag var tvungen att gå runt med mina solglasögon innomhus hela kvällen, vilket var lite omständigt då det blev rollspel ikväll med killarna ;)
Det var skoj att spela, men jag tror inte jag var så skoj, men jag gjorde mitt bästa, de hade dock rätt skoj åt mig, då jag sitter i min lilla soffa utbrädd, med filt, och solglasögon, och de utbrister.
"fan vad du ser ut som en diva" he he !-! lite skoj var det!
Men nu skall jag snart sova, tänkte jag skulle uppdatera er lite om vad jag gjort idag innan, sen blir det natta natta för mig!

Gjort av mig

Här nedan ser ni lite smycken som jag har gjort, de två översta tänkte jag att man kan fästa på jackor, tröjor, m.m. Det var så himla skoj att göra...inte så svårt heller! "-"

6ans spårvagn

Första gången någonsin som jag har sett att Västtrafik har bytt ut sin layout på länge, på ett sånt stort sätt!

handlade sockar

Jag hittade tillslut ett par innesockar som kan hålla mina iskalla fötter varma, och se till att jag inte halkar det finns små söta anti-glid tassar under dem, som när man var liten, men jag lovar att de är för vuxna! hihi "-"
Hittade dessa på Kappahl inne i 5:an
medan jag gick runt i Kappahl, så såg jag även denna skoj sak:

mums

Jag åt mitt sista sushi, som jag hade sparat från igår kväll.
ahh, så gott! "-"

fjant m grädde



knuddiludd


Igår kväll när jag spelade rollspel med killarna här hemma, så passade knudde på att leka, nej kjela, med en av deras skor...Antar att någon inte tvättat sina skor på länge???
hihi "-"

Sova

NU tänker jag snart sova, jag har varit vaken sedan ca kl 4,30. Så jag tror jag har mer än varit vaken nog länge, för att inte vakna lika tidigt i morgon. Men natta natta mina vänner, och...
Sov Gott

Lite skoj sminkning

Smink, är hur skoj som helst, det är dock sällan man får göra något riktigt skoj med det, men jag har testat att göra nått skoj, men vet inte om det blev bra, men jag försökte få en skoj "fantasy" sminkning, som skulle få mig att se ut som en fågel. Hade säkert gjort det bättre om jag gjort det på någon annan. alltid svårare på sig själv!

Från Ullared

Mamma presis innanför dörren, vid Jul Skyltningen
Ingången till Varuhuset, vid kassor.
Ullared påse
Kitty food i flera ton!
medan jag fotade dessa katt saker, så fick sällskap av knudd...
knudd
lite gott och blandat, fick lite handdukar också! Självklart var handdukarna ljus lila!

Ullared

Ja, ni, jag har idag varit Hela förmiddagen bortrest till Ullared. Allt Började igår, när min mamma sa att de ville åka till Ullared dagar innan det var planerat, men eftersom jag har sovit sent varje dag så trodde jag inte att jag skulle kunna komma upp i tid om jag låg hemma, så jag och Tommys dotter Sandra (vet inte om det stavars med s eller z, sorry) sov i takvåningen inne i stan, tur att hon stod ut med att  ha sällskap för annars hade jag aldrig tagit mig ut ur sängs, i tid. Vi fick sällskap av två jätte söta små hundra, Theo och Catlin (också osäker på stavning, kommer säkert bli rättad) se nedan. Men iaf, det var så himla varmt där, och jätte jobbigt att somna, så jag vaknade stup i kvarten, Sandra med, men till slut så gav jag upp när jag såg att Theo ville komma till min gäst säng och kjela, så jag visade honom att han kunde komma genom att flytta bort mitt täcke, även han var för varm! och då kom han, lade sig och jag klappade  honom, han bara slickade mitt ansikte hela tiden, särskilt när jag försökte gäspa! Men klappade honom vidare så jag slapp bli dräglad på lite.
Sen gick vi tillslut upp runt halv 6 och gjorde frukost, jag gjorde en Coco åt mig med två skink mackor, åh vad jag var snabb på att äta, jag bara glufsade i mig dem.
Men iaf, till slut så lyckas jag klä på mig, och sminka mig, sen åkte vi iväg.
Vi lämnade hundarna i varberg hos Sandras mamma och sen åkte vidare till Ullared, det tog ett tag men vi var äntligen där. När vi väl var där, så gick vi runt i 1,5 timme sådär lagom lång tid, orkade inte tillslut kolla efter leggings, med det blev avsminkning och kattmat för större del, och mamma var så snäll att hon bjöd på hela notan, jag har en jätte snäll mamma, (har jag nämnt det) hihi "-"
Men jag fick inte med mig allt, mamma fick med sig mina peel-off masker, men jag skall ta dem på torsdag, för då skall jag göra mammas naglar,och vi kanske skall kolla på lite godis och sånt.
Vi hade skoj och maten var rätt bra med, jag åt hela min lax med romsås och potatis, mums.
Theo
Catlin

Coco Kaffe

Nu har jag döpt mitt Kaffe till COCO kaffe. Passande     "-"

Hello Kitty

I japan finns Hello Kitty över allt! Men det börjar också att bli vanligare och vanligare i Sverige. Här har ni bilder på några roliga saker i Hello Kitty stil, så coolt "-" Och som ni säkert har listat ut så gillar jag det mesta som har att göra med Japan!

Alla Kvinnor runt 40 år vill väl klä sig så här, inte? "-" hihi

Kalendrar

Nelly.com har, Body shop har en, alla har en, jag får väl göra en till nästa år!


Hittade erbjudande

Hittade detta erbjudande idag, tänkte ni skulle uppskatta det. vet att min mamma gillar J.Lo´s ena parfym!
Och för alla er som inte har hittat en klänning till nyår än, här har ni!

Saker jag saknar

loukoumades- grekisk efterätt som steks i olja, skit god och jätte fet, smakar sött och honung.
Dessa fanns i små stånd när det var festligheter i byar och stora städer på Cypern, så himla gott. ah, miss them.
Koala godisar- små kakor med flytande chocklad i.
finns i olika smaker, men jag gillar chocklad bäst, men har inte testat jordgubb än!
Även dessa fanns på Cypern, långa sticks, som man doppar i chocklad.
Dessa godisar fanns i affärer på Cypern när jag var liten, skall se om jag kan få tag på något av dem.

Innan jag lägger mig...

Så tänkte jag att jag skulle lämna er med dessa god-----saker...

Asos

Asos, har en hel del jätte snygga klänningar som jag tänker ta inspiration från.

Fina saker

Nu skall ni få se lite fina saker jag hittade på internet, som jag tror ni skulle uppskatta.
detta hittade jag på Forever 21
Här har vi nått fint som jag hade vilat ha, men minns inte vilken sida jag hittat det på, men jag kanske kan göra ett? Får se, jag har ju nitar iaf. Värt att testa!
Dessa från Chicy, jag gillar särskilt mycket den med leopard mönster.

Mer paljetter

Fick äntligen mina svarta Paljetter från Ebay. Skönt, trodde de hade glömt att skicka med dem.
Jag har diskat, och städat mitt rum idag, jag har även organiserat in en del av mina nya paljetter in i askar så att jag lätt kommer åt dem. Skall bara komma på vilka plagg jag skall sy på lite paljetter på först.
Skall snart lägga mig o sova, men skall uppdatera er på lite skoj saker först. "-"

Billiga Hängen

Örhängen från Ebay, typ 15-20kr styck.
och som vanlig när jag skall fota något så får jag en katt attack, i detta fall katt svans-attack!

Nytt från Ebay

Jag fick igår hem lite "sequins" Paljetter, från Ebay, massa olika färger. Jag fick äver tidigare i veckan min Nitar.
Nu skall ni å se dem.

Omgjord Jacka

Nu har jag till slut tagit bilder på min omgjorda jacka, jag vet inte om jag tycker att de blev så himla bra, men jag skall ta några bättre senare.
Innan:
Efter:
Jag gillar den, men jag vet inte om den är klar än, jag ska kanske ta och göra nått mer på axlarna, får se.
Så vad tycker ni, blev den bättre eller sämmre?

Igår...

Jag var så himla konstig igår, så det blev att jag gick och la mig tidigt för jag mådda väldigt udda och orkade verkligen inte sitta uppe. Så idag får jag se till att fylla in er på de saker jag tänkte fylla er in på sakerna jag tänkte berätta om igår.
Jag sitter just nu framför min laptop medan jag sitter och tittar på ett avsnitt av melrose Place (den nya) serien.
Och dricker en kopp varm chocklad som har massor av grädde på med chocklad och liten shot espresso i då, jag själv inte gillar kaffe, men det kan behövas ibland, men all chocklad maskerar smaken av kaffe.
Så här får ni en fin bild på min varm chocklad med kaffe och grädde... i min Piglet mugg.

Frukost

Jag har äntligen fått en ordentlig natts sömn, jag vaknade upp för en timme sen, och "lagade" frukost.
Jag fixade jordgubbs yoghurt med tinade hallon och blåbär.
Jätte gott mums "-"
Jag skall ta lite bilder senare idag på den fina skinnjackan som jag köpte i somras, men har "pimpat" till nu igår, har lagt till en massa nitar på den, skit snyggt. kanske skall lägga till något mer sen, får se.
Men jag skall även visa er lite roliga saker jag köpte en månad sen, och mina leggings jag hittade igår.

Min mat

Sen jag såg 2006 års Rosa Pantern, så har jag döpt om denna maträtt till Heignenburg!
hihi, jag älskar scenen där han blir fast i tullen, för att ha smugglat Hamburgare med sig på planet! "-"
Det var allt för idag folks, nu tänker jag natta....
Så God natt och sov gott mina vänner, för jag har varit uppe sen innan 10, och det brukar jag inte, men jag la mig sent, och ni kan bara antar hur trött jag är just nu efter 6 timmar sömn, jag brukar behöva 8, för att fungera som bäst!

Outfit idag blev...

Idag frös jag så det fick bli två tröjor, Legings svarta från Gina, extra tjocka! En grå tröja under från H&M och den ovanpå även från H&M, köptes för ett tag sen, kom hem på posten, skall visa er lite till i morgon som jag tidigare fått hem på posten.
Medans jag var ute och gick i arcaden så såg jag att det kom rök från något håll, vet inte vad som hände, men hela JC Där var fyllt med rök, vit rök, kanske en rök maskin som hade gott amok?
Vet inte om man kan se det på dessa bilder, men här är det iaf.


Upptagen hela dagen

Idag har det för en gångs skull varit full rulle för mig, jag började dagen med att träffa min mamma och hennes Förlovade Tommy, han är jätte trevlig, de har inte varit ihop länge men han är mycket trevligare en hennes föregånde killar men. VI träffades utanför NK, där de hade gjort jul skyltning som varje år, jag såg detta igår när jag gick förbi med Tomas efter vi såg på 2012. Och då såg det ut såhär:

Första December

Såhär lär ju inte göteborg se ut i jul, men som tur, så skall jag ju åka bort mellan, jul och nya året, 20-02.
Idag är den första December, och det är de första minusgraderna på min termometer, för den läser -1C
Så jag antar att det inte kommer att vara en solig och varm dag idag, Men det kanske kan bli en skoj dag iaf. Tror jag skall ta en sväng in till stan och se om espresso house har några nya goda jul-drinkar, medans jag går runt i h&M butikerna. Skall kolla efter ett par billiga leggings till, jag känner att jag kommer behöra dem,så kallt som det kommer vara dit jag skall. och de har katter med där, så jag kommer bli hårig som bara den, kanske ett par grå leggings, så att håren inte syns så mycket. Jag berättar lite senare mer om dit jag skall....bit för bit. Mer spännande så.
Men gissa vad jag äntligen gjorde igår?
Jo, jag fick äntligen se:
på bio, det blev jag och Tomas, som jag släpade iväg för att se den,
Den var bra, inte storyn för den var incorrect som bara den, med hjälp av den framtida geologen som satt brevid mig (Tomas) så kunde jag få en lite klarare bild, på vad av det som hände kunde och inte kunde hända!
Men en del var så självklart fel, till och med jag fattade att det var fel, som t.ex, att aska som kommer ur en vulcan är ca 900c och en maskin t.ex ett flygplan hade total dött och först hetats upp så mycket att folket i hade minst sagt kokat, och planet hade stannat dött i lufyen, det var många sådana här missar, men efekterna, och den sköna idén bakom att skrämmas, var skön, och jag ger den totalt

RSS 2.0