kardemumma kaka... Med...

0-7fe47ea983c15b9fab464177fb9d8c7a.png

Kolla varifrån!

kardemumma kaka...
Med krumles på och en jätte god kräm, men godare kall. Men min var helt ok, trotts varm....nä, nu ska jag njuta av min efterrätt. Bye for now
Anne *_*


En smoothie,...

6855779fcca55f35d40b4b14f9275350.png

Kolla varifrån!

En smoothie, med smak av blåbär, annanas, också något butt jag aldrig innan testat. Dock inte lika god, var mäst bara svårdrucken. Men till efterrätt...

Anne *_*


prago juice... Smak...

332cf8b30a433086975c89ff5ff86374.png

Kolla varifrån!

prago juice...
Smak apelsin morot, hade aldrig testat innan, men var otroligt god. Och jag tog en till dricka till maten, en...

Anne *_*


Middag hos... Steinbrenner&Nyberg...

0-75654b22e9b5209e45831b7875fda8d4.png

Kolla varifrån!

Middag hos...
Steinbrenner&Nyberg kommer blogga från min mobil idag. Har 1000 fria mms att använda.
Räksallad och...
Anne *_*


På väg...

3048685247b3c8e0b6451897bd007883.png

Kolla varifrån!

På väg till praktiken...
Jag har ett paraply över huvudet, regnstövlar på mina fötter och allt vår regn runt om mig.
Bye for now *-*


215 miljoner kronor?

SHIT!?!
hur kan man ens börja veta vad man skall göra med så mycket pengar? jag läste om det just på aftonbladet.se
Vinnaren hade inte kunnat gå att få tag på när de skrev artikeln, men ja du, vad skall man säga, jag visste inte ens om att man kunde vinna så mycket pengar, de flesta kan ju inte ens tänka sig vad det skulle kännas som att vinna den största vinsten i sveriges hittills största vinst....
Om han inte redan vet om det och fått en hjärtattack, och det är därför han inte har svarat i telefon, när de ringt honom.....
Vad hade du gjort om du vunnit en sån oerhört stor mängd pengar?
Personligen så har jag inte en aning om jag hade ens klarat av att ta hand om faktumet att jag vunnit så mycket, men jag tror att jag hade köpt en Ö, så jag slipper alla som hade velat åt mig och de vunna pengarna, för det lär ju vara halva sverige.....
Vad hade ni gjort?

Min mat igår...

Nu börjar det äntligen att bli lite vår, igår var det ju underbart varm och solen sken, och fåglarna kvittrade, allt var så fint, och det var tydligen våffeldagen fick jag reda på lagom till att stack från jobbet, så jag gick till hemköp hemma hon mamma, och införskaffade lite gott, men eftersom jag inte har ett våffeljärn, eller min mamma för den del, så fick det bli färdiga, som jag stoppade i brödrosten….

Men det var hur gott som helst iaf, och jag slapp ”laga” något. Jag köpte frusna bär, lite melon, florsocker och Äkta amerikansk lönnsirap.

Jäklar vad gott det var, och det såg gott ut, jag blir så läskad nu igen bara jag ser på bilderna!

 

Och föresten, var inte oroliga ni skall få se dagens outfit, idag, jag skall bara vänta med det tills jag kommit hem till min mammas… så kan jag passa på att visa dagen Dolce bild då också.

Men igår efter jag åt mina våfflor, så stack jag till slottskogen med min cykel, efter att äntligen fixat ett extra lås till den, och satt på den en cykel korg.










Jag igår....

Hej alla, nu skall ni får se min outfit från igår, jag var så crazy stressad att jag knappt hann med att göra något jag VILLE göra!





och en bild på Dolce så klart, så mamma inte saknar han för mycket!


Natti natt...

0-3bffcdb00f236630ab7a8dfe3093ce8a.png

Kolla varifrån!

Natti natt alla!

Nu har min mamma åkt idag på morgonen och jag kommer nog börja sakna henne redan imån. Men vi har båda laddat mobilerna så vi ska kunna smsa hela tiden.
Bye for now, me and knudd. LLT
*_*


Hemma sjuk idag

Just nu mår jag lite bättre, men jag har inte kunnat få i mig någon mat fören nu, så inte så konstigt att jag inte mått bra, den villa bara inte stanna nere! mitt huvud gör markant mindre ont och jag är lite mindre seg, men konstigt nog fortfarande trött.
Nu skall ni få se på lite bilder från igår, när jag var hos mami, hon skall ju åka iväg i mån kl07.00 så jag kommer inte att se henne igen på 2 mån, kommer att sakna henne, skall ringa och prata med henne sen ikväll innan hon skall lägga sig (de skall ju upp kl 05.00 typ) packa bilden på morgonen o allt....
Ja, ni jag är helt osminkade  och är lite för mycket saker framför mammas hall spegel, men inget blänk nästan!
Rätt söt outfit iaf.
Medan mami, är borta så kommer jag att till och från att ta hand om Dolce:
detta är hans favorit sak att busa med i  hallen, en tiger, som också är en matta! söt
Jag kommer då och då sova inne i stan så att stackare inte kommer att vara ensam, och om han blir för ensam, så kommer jag att ta hem honom då och då till mig, dock inte en längre stund, för fjant o han kommer inte bra överens under längre tider.
Nu skall jag sitta och ta det lungt ett tag framför en film och hålla tummarna att jag kommer må iaf 70% bättre än i morse!
Natti natt

ush, sömnig som ***

Jag kan knappt hålla mina ögon öppna, mitt huvud håller påatt falla mot tagent bordet, och jag har även ont i huvudet, jag mår S K I T!
Vet inte riktigt hur jag kommer att må imån, men jag hoppas defenitivt att jag mår bättre! Nä, nu skall jag försöka att sova bort denna början av en mycket dålig morgon, om jag har otur....ush


Natti natt, jag uppadaterar er till vad som hänt i dag imån, natti natt.

MiNa kAtt BiLdEr..hehe *-*

NU kommer lite sötnosar.....
Dolce the CraZy kat....
Fjant....the SwEEt...
or should I say mean????
Kommer ni ihåg vad han gjorde med min toa rulle?
och sisst och minst KnUddE the WilD and plaYfuLL cAt

Rättvänd + Dagens

Nu har jag vänt bilden som jag tidigare lagt upp
Som sagt jag diggar denna bilden, jag är nästan osminkad för jag orkade inte den dagen att sminka mig ordentligt, men den blev förvånansvärt fin!
och jag älskade min outfit, men jag tog ej bilder på den, men kommer att ha på mig den igen, för jag älskade kombon!
och så dagens outfit.....
idag hade jag en helt osminkad dag! ingen som kommer att se min fina sminkning i tvättstugan iaf! hehe *-*

Tvätt tid idag!

Så jag skall snart ner till tvättstugan, skall sitte och titta på missade tv-serier med mer nu idag innan jag måste gå och lägga mig runt 22-tiden, men innan dess ska mycket göras.
Skall även påbörja att lägga upp dagens outfit igen, då jag "tappat" lite fokus när det gäller bloggen, men jag ska se till att det inte kommer att bli så i framtiden, med mycket jobb och väldig mycket glädje.

Hörs om ett litet tag!

Bye for now *-*

idag...

Idag har jag lagat mat för mig själv, att ta med mig till praktiken, tillräkligt med mat så jag slipper att laga något imån kväll iaf. skönt!


så, kan ni gissa vad det var jag lagade idag?

Ja just det, pizza DEEP-PAN PIZZA! Is the SHIT!

JO, jag färgade mitt hår, host, rättning TONADE det igår, så här blev det iaf....


sorry, orkade inte vända på den, mer imån, nu skall jag SOVA!!! ahhhh vad skönt det skall bli att sova, fått för lite senaste 2 dagarna!

medan...



Medan ni väntar på att jag skall uppdatera, titta på dessa, jag tor här om dagen!

Nytt denna veckan...

Titta vad jag kom hem till här om dagen, i mitt rum hade en toa rulle, och på så klart var fjant tvungen att attackera den, då han är helt galen i toa rullar!
Topp från Monki, 40kr på super sista minuten REA!
Test av  nya lösögonfransar: Jätte fina!
Men, kanske inte bilden...hihi
Fick dessa av min mamma då vi var ute och åt söndags lunch tillsammans!
Detta är vad jag dricker på jobbet:
1, varm choklad med extra chocklad sirap i!
2, Vitamin vatten smak drakfrukt
3, vitamin vatten nr 2 smak blandfrukt
Och det bästa med denna, är den Coola texten, som lyder:
"äntligen hemma efter en trestegsraket, förfest, vip-kö, efterfest. pompom! fumlar med nycklarna tar en pizza kvart å läsa upp. radiostyrning ut i köket. öppnar kylen. bländas av det skarpa ljuset (stänger fort).
somnar med skorna på framför usel sitcom. det är ingen vacker syn, vi vet. för vi har varit där. även vi har blivit väckta av en trummande orch-armé innanför pannloben...idén till den här drycken föddes efter precis en sån morgon.
den är begåvad med kalium och b-vitamin, släng i dig en flaska när du känner att det behövs. innehållet förvandlar inte orch-armén till skönsjungande alver...men det dämpar iaf de värsta trumslagen (såvida du inte hånglade upp en lajvare kvällen innan."
hehe, lite reklam för oss som faktist lajvar, dock har jag äldrig spelat den typen av lajv... *-*

Fina klänningar

Hittade dessa på Oasis.com

Me o My

Hej, t'nkte bara uppdatera lite, jag kollar in igen i m[n, natti natt



I´m Published!

Titta vad som dök upp på göteborgs hemsida idag!

Mamma är tillbaka!

Så nu är min mamma tillbaka i sverige, jag skall, kanske ut i mån och leta rätt på en ny mobil till mig och henne i morgon på dagen, min blev ju borttappad lagom till att att jag skulle börja min nya praktikplats.... så jag har kännt min helt mobil "naken" i vad som känns som evigheter nu, och tack vare detta så har jag varit mindre närvarande med mina vänner, men ett stort sorry om detta till min Chica Lejla, som haft lite otur på sissta, men var lugt allt kommer att bli bra, och vi skall hitta en tid att träffas om jag så måste slita dig från ditt jobb någon dag eller från din kille! hihi, NÄ, kanske skojar lite*-*
men ni skall få lite godbitar av min imån, nu skall jag städa mer!

Längtar just nu...


Detta är vad jag längtar till!
Sommar, varma kvällar med regn, och varmare dagar som kyls ner av en skur då och då!
Ush vad jag längtar!

Hur skall man göra sitt jobb när....

JaHA! Nu har servern, till göteborgsstad varit nere till och från ett bra tag nu på morgonen, jag hatar att bara sitta här och känna mig onyttig, jag är ju som alltid en liten arbetsmyra, men just nu, blä, inget händer!!!!! Jag hatar verkligen att bara sitta här, och jag har skit tråkigt, för att vara syssel lös, är det värsta jag vet!


Hej alla!

Så, nu har jag varit borta ett tag, detta beror på att jag har tagit hand om, min mammas katt, medan hon varit bortrest, samt fixat saker, med min nya praktikplats på Torslanda Kommuns kontor! Så jag har haft fullt, upp och varit rätt regält trött varje dag när jag kommit hem, men nu skall detta ändras på!

RSS 2.0