SUSHI ME!!!! ;)

Tror inte jag måste förklara detta....hehe

Vintage

Hittade en underbar 50-tals Vintage klänning ett litet tag sedan, tänkte visa upp den nu, när jag äntligen fått orken att stryka den noga!
fin gul färg, jag osminkad....hmmm could have looked better thats for sure!

Kittie attack!

Här får ni ytterligare en "Kittie attack" av mig! hehe, there soooooo cute!

och knudd........

Färgat hår

I förrgår tog jag och färgade mitt hår.
Igår var jag och röstade, och efter det gjorde jag mimosa drinkar, mums
och idag åt jag hemmalagad sallad
lite mer bilder på frissen....
och just nu sitter jag äter marianne och dricker coca cola

LANVIN

snälla rösta för mig!

Fjant Goes kalles reklam

Denna fjantiga sak, har typ världens längsta tunga!

Min fina garderob!

Nu har jag äntligen möblerat om, så att mitt rum är indelat i två delar, och den viktiga delen, är helt klar! Det vill säga min garderob, men andra delen av mitt rum får ni inte se, hehe, mitt! only mine....muhhhahahahaha!
Ni vet hur kända personer och rika individer har en Walk-in-closet, well nu har jag ett SING-IN-ROOM för jag har delat up mitt rum så jag har min garderob på ena delen, och en tvskärm, som bara är ikopplat till mitt playstation SINGSTAR! Jag har ju aldrig tid eller lust att titta på svenska tv, så det enda jag tittar på är min dator, med tv-serier, och min lilla tv, med singstar! hehe sing-in-room, is the shit.

Jag idag.

Åt middag idag på texas longhorn, altid lika trevligt, speciellt när man blir bjuden på maten ;)
jag kännde mig lite 40tal idag, så jag slängde på mig en
svart top från mango, som jag fick av mamma för ett år sedan, och min fina gröna pennkjol, från H&M
uteservering på södravägen, är skit mysig!
och som effterrätt...
Ben n Jerrys, mums! jag åt phish food, skit gott!

Mig igår

igår var jag ute en snabb sväng att fixa en grej på stan.
Tog på mig ett par jeans, och en av mina fina linnen, denna från Gina Tricot
min frukost, egg m baicon

Klar med balkongen!

Äntligen så är balkongen knudde säkrad, och han är sååååå nöjd!
god natt, från mig, fjant o knudd.
Kram

Fjantis på gott humör

Fjant!!!!!
lite söta bilder på min gosepojke, som just nu ligger och sover!

LANVIN + H&M!

Läste just på aftonbladet! och nu läste du det här på littleloudthing H&M + LANVIN = SANT!

23 Nov 2010!
LANVIN
Allt började med att Lanvin gjorde så vackra kläder till sin dotter att de började fånga uppmärksamheten hos ett antal förmögna personer som begärde kopior för sina egna barn. Så 1909 gick hon med i "Syndicat de la Couture" och det markerade starten vad vi nu vet är ett stort mode imperium.
Den 2 september, 2010, meddelades det från H&M som Lanvin skulle vara deras gästdesigner samarbete för vinterspelen 2010 samlingen.Samlingen skulle vara tillgängligt för att kunna se början November 2, 2010 kl HM.com. Insamlingen då finns tillgänglig att köpa i 200 butiker världen över, den 23 november.
P.S to my Jimmy Choo girls...

Vivian, Selina and Lejla now there is something new to save your money for, 23 of november LANVIN will be releasing a collection for H&M! whooooho

D.S

Balkong Knudd

Ni, vet väl hur mycket min lilla Knuddiludd älskar att sitta/leka på balkongen...
Men nu var det så att idag så har målarna varit här för att måla om hela balkongen, och stackars Knudden blir helt panikslagen när jag visade honom att alla hand saker (som hindrar honom från att komma över stacketet och ramla ner, eller gå in till grannens balkong) och alla möbler var borta så blev han jätte deppig.
Men det värsta var ju när när han insåg att han inte kan gå ut dit alls om jag inte håller i honom, för det är helt blott med färg. DÅ satt han och pep hela början av kvällen, å så hjärtskärande skrik man kan ge ifrån sin!
Den lilla stackaren kommer vara så ledsen hela 3 dagar, för de är inte klara än, och sedan ska balkongen torka i ett dygn också...suck, han som brukar vakna, bli utsläppt, sen få mat och springa ut dit igen för att glo på fåglarna, och "prata" med dem!
så här såg det ut när jag tittade bort mot balkong dörren, han satt tyst i en timme och stirrade på dörren!
Jag gav honom en massa godis, mums och sen lekte med honom tills han var för trött, gick och la sig, men nu är han deckad! Sover verkligen som en stock!
min lilla sötnos!
Sov inte alls i natt så jag gottar mig just nu i ett iskallt glas Cola! mums!
Detta bakade jag i går, och åt nu idag efter en natt i frysen.
Nu skall jag sitta i soffan, och surfa lite....
Vi hörs imån, Kram!

Hur jag blev adopterad av mina katter!


visst är de söta! de hittar på så många söta roliga miner, platser att sitta/ligga på/i.
mina söta katter måste ju ändå vara några av de mest egendomliga katter jag någonsin blivit adopterad av (för tro mig, jag är den som har blivit adopterad/utvald av dem)
Fjant vandrade in en dag in i lägenheten, och när det visade sig att han fortsatt komma tillbaka och han inte hade en ägare (för vi kollade upp det) så till slut så vägrade han lämna efter en gång han kom hit, och han har bott här enda sen dess! Sen skulle vi ju skaffa en vän till honom, (för det föreslog Tomas, eftersom vi delar på katt "bördan") så när jag såg en annons vid ICA om katt ungar så stack jag genast dit, de hade 3 killar och en tjej, men den var bort lovad. Men bara en av de små knattarna verkade intresserad av mig, han gick runt mig, sniffade lite och medan jag tittade på de andra sötnosarna, så tittade jag bort till min väska, och vad hittar jag där?
Jo, en lite söt orange katt unge som försöker klättra in i min halvöppna handväska.
De var som gjorda för varandra, (han och min väska) det var jag bestämde mig, honom får det bli, och nu två år senare så vet jag att HAN gjorde rätt val! Knudde är lycklig och varje gång jag plockar fram just den väskan och sätter den på en soffa eller säng, så går han och sniffar på den igen! hihi, super sött!
när han var mycket yngre...
ok, detta är inte den rätta väskan, men den kom inte med på bilden, den ligger till väster, han var just och klättrade i den innan jag tog denna bild, men så hörde han nått spännande och då kom han fram och gav ifrån sig denna söta, nyfikna blick!

RSS 2.0