Gissa vad jag skall äta...

hihi, jo min favorit rätt SUSHI!!!! "-" hihi sååå glad just nu, fast jag hade bara råd med en rulle, men det får räcka!
69kr på Slimfood, i Nordstan (göteborg).
mmmm, SUSHI is the SHIT "-"
Nu skall jag äta, uppdaterar er lite senare ikväll.

Min outfit idag

Innan jag stack till stan så blev jag fjant attackerad och jag tog en bild, eller två...nä fler, men ni får bara se två just nu!
Idag hade jag på mig detta när jag stack ut på stan.
Top H&M 99kr, leggings 149kr Gina Tricot

Hos mamma

Idag stack jag en sväng in till stan, för där bor min mamma, tog lite bilder på hennes katt medans vi lekte med honom, hans namn är Dolce, skall skicka lite bilder på honom till mamma ikväll, hon är så dålig på att ta kort på honom. Men här får ni iaf se bilder jag tog på honom och hans tiger fäll, den är inte äkta, den är typ från ikeas barn avdelning eller nått.

Titta Post!

Jag har väntat i 2 1/2 månad nu på detta paket som kom idag!
Så skönt att äntligen få det!
Det blev min länge efterlänktade COCO väska, i mörkbrunt. "-"

Nya naglar

Nu har jag gjort ännu ett par skojiga naglar, med frut tema denna gång.
Hoppas nu gillar dem.

min middag idag

Min mat idag blev Amerikanska pannkakor. De var skit goda, och blev jätte mätt.
Visst de blev inte lika fina som de på internet men goda!

Mina Jul Katter

Jag tänkte försöka få lite bilder på katterna i lite jul tema, och det gick förvånandsvärt bra, de hade inte ett dugg mot det, och de sammarbetade med mig för den delen, men sen är katterna lite kamera galna för den delen, de gillar nämligen när jag fotar dem, de brukar även kjela med min kamera när jag fotar dem! hihi "-"
FjantKnudde

Tvätt igen

Idag har jag varit nere i tvättstugan igen, jag hade lite väl tråkigt dock, för tvätten hann inte torka så jag fick sitta nere och vänta på att den skulle bli klar, som tur är så tog jag med mig min kamera att leka med, och en bok.

Vad är mer amerikanskt än?

Vad är mer Amerikanskt än:
Penut butter
Pancakes
Pie
Jo, svaret är tydligen GOT MILK reklamen, för alla som är alla i Hollywood har vik ut sig för GOT MILK!
Känner du igen dessa människor?

Naglarna

Jag hade lovat er att visa mina ny-gjorda naglar, och eftersom jag har varit seeg och haft ont i min rygg idag, så har det inte blivit av fören innan jag åt att jag tog foto på dem, men nu är det klart, tror jag gillar Godis naglarna mest!
nail candy mmmmmm,eller kanske ett Homer Simpson  aughhhg (vet inte om jag skrev det rätt) Men jag tror att de blev fina, skall göra lite fler varianter. SKoj att pyssla med dem, senare skall jag göra ett par olika för min mamma med, skall se till att jag tar foton på dem med!
Men nu får det vara nog för i natt skall lägga min om ett litet tag, natti natt alla!

Just nu

Är jag absolut inte lika fint klädd, jag har just nu på mig mina mys kläder, sitter i soffan med min dator i knät, och mina tofflor på, för jag fryser,och har fortfrande ont i ryggen, som tur så lyckades jag få i mig en liten Mozarella pizza idag, som Tomas var snäll nog att gå och köpa åt mig på ica, Tack!
Medans jag Fotade mig mys outfit, så var jag med om den andra katt attacken på två dagar! Knudd!

mina mys toflor, kommer från Ebay, och kläder från H&M

favo outfit

Just nu så är detta en av mina favorit outfits, skall ta en bättre bild nästa gång jag har den på mig...LOVAR.
kjolen är från Gina Tricot, har tvår dragkedjor, på var sida.
Örhängen från ebay, top med liten puff-ärm i grått från H&M

Dush kläder?

Jag tog en lång skön dush och när jag kom ut så blev jag attackerad av en lite lekig katt, en knudd, som ville kjela och leka, men jag ville ju borsta ut mitt hår, så han började att bita på min fot, så nu skall ni få se lite bilder på honom och min fot.
Jo, och bilder på min nya badrock, som jag köpte från H&M tack för bonus checken H&M.
Jag och knudd.
innan jag kom på vad knudde fått för sig att göra med min fot....
sen var det bara att titta och skratta....
haha, han är såå söt ;)

Outfit i förgårr...


Jag utan smink

Jag har sett att många har en fascination av att se på folk, som inte är sminkade, jag vet inte om jag känner mig naken, utan, men jag brukar inte sminka mig så ofta när jag skall ut, oftast när det gäller vardagar, så blir det inget eller lite smink, typ maskara och läppglans, eller om jag inte har sovit, så tar jag på lite täckande under mina ögon.
Men annars så blir det bara smink, när jag skall någon stans skoj, eller bara känner för att "klä" upp mig!
Hur är det för er, känner ni er nakna utan smink?
Jag hade inte kunnat överleva mina "trötta" dagar (dagar som jag har ringa under ögonen) utan min sheer lights pen, från elisabeth arden, köpt från Åhlens

Min middag i förgår...

jag åt sill, och jag hade glömt att min gräddfil hade gått ut, så jag var tvungen att hitta på ett annat sätt att inte få potatisen att bli så torr och tråkig, så jag gjorde den till potatis mos, med lite mjölk i.
Den blev rätt fin, kolla, lite ofokuserad bild bara :(

1514386 TESTING,TESTING....ville...

0-53778159a6e379fb89988ab8c53dc6f6.png

Kolla varifrån!

TESTING,TESTING....ville se om min mobil blogg funkade, så ni får en bild av mig i min tvätt stuga.


Hade tråkigt

Hade lite tråkigt här om dagen.. tittade igenom lite gammla bilder, och photoshoppade lite, så här blev resultatet! hihi*ö*



Naglar...

Jag satt en del igår natt och gjorde lite fake naglar, som ni skall få se bilder på lite senare idag.
Fick så himla ont i min rygg i går kväll, och är jag vaknade så gjorde det fortfarande skit ont, vet inte vad jag skall göra åt det, för jag hatar att ta tabletter, men om det in te går bort av sig självt så kommer jag att vara tvungen att ta en tablett mot smärtan iaf.
Men jag hoppas och håller tummarna att det inte är en muskel inflamation, för det har jag fått innan och det är skit jobbigt att bli av med :(

Zen Kitty?

Hittade denna skit skoj bild på google igår.
den kanske tillhör denna katt, i zen ställning?

Chockolate....mmmmmmmm

Not, jaha, tror någon fick reda på för sent att detta faktist är en dator mus och inte en chocklad kaka, finns att köpa på pixmania, finns här



Chic Chicy

Var inne på Chicy´s online shop och hittade denna superläckra skinn jacka, och jag måste erkänna att den liknar den jag tidigare hittat på ebay och beställt hem för ett tag sedan! men den är riktigt fin!
De värkar ha riktigt fina saker på Chicy ;)

Internet is a wonderfull thing

<--Ha ha matte, I have email too!

<--Allt surfande har mattat ut mig..zzz.
<--Computers have a calming efect on kittys
<--- Ahh, a bird, its trying to kill me!!!!
Even kitty needs some ipod time

Knudde

Innan jag glömmer att visa er;
Detta är Knudde, han bor med mig, joch han är en helt underbart lekig katt som spinner HELA tiden,idag  var han inne i mitt rum och lekte med min garderobs gardin, som nu råkar vara gjord av bara en massa långa draperi-trådar,han tycker så klart  att det är skit skoj.
Ibland när han är lekfull så brukar han "buffa" upp sin svans, men jag har ej tidigare kunnat dokumentera detta på bild, men nu har jag äntligen lyckats, så här får ni mina läsare! En Knuddig svans

Jo, för er...

För er som undrade, jag missade att lägga till vilket nagellack jag använde....
Älskar verkligen lila, och opi hade kommit ut med en jul variant av deras lila lack,
så jag köpte denna för mina Åhlens Bonus checkar! Så glad att jag sparade på dem ;)

Tittat runt på stan

Hej var på stan här om dagen och hittade denna Jacka, men jag vet inte vad jag tycker om denna jacka, den fanns på Bik bok, och fanns även i svart, men eftersom jag har katter så är svart ett stort nej när det gäller detta material så hade jag inte haft en chans i livet att hålla den hårfri i längre än en halv minut, för den drog åt sig mitt hår rätt bra, och allt luddigt från andra plagg i afären.
Jag gillade den, den är fin, men vet inte om den kan vara av stor nytta så här lagom till (snart) jul.... Men den var fin att titta på om inget annat!
Men vad tycker ni?

Snyft?

Tror inte jag har visat er denna innan, men min favorit sak när jag är förkyld mer än att bli frisk, och kanske att bli ompysslad, är min fina "Klinex" hållare, det är en hållare för extra mjuka näsdukar, som är extra bra att ha, om man är som jag som, får lätt sår på näsan av vanligt papper, pgr av att när jag är förkyld så brukar jag vara snuvig ända in i slutet!
Så dessa kommer väl till hands, men även om man spiller något.
Jag hittade just denna på Ebay, så klart ;)

H&M Nyheter

H&M

Jag var igår kväll på H&M webb shop och såg dessa underbara plagg, tänkte jag skulle ha med dem på min blogg, vem vet jag kanske till och med köper hem någon av dem, får se....Ni kanske kan komentera och rösta på vilken jag borde köpa. Vad tycker ni?
Nummer 1;

Ett par läckra skor i vad som ser ut som ett ormskinns mönster i svart tyg och guld detaljer, gillar inte vanligtvis guld, men i detta fall så får jag nog hålla med om att det ser mycket fint ut.
699;-


Lite mycket, men de har en kraftig klack.
Nummer 2;

En cardigan, lite genomskinlig, svart, med liten puff-arm, som är bra för folk som mig, som tycket att de har för breda över armar...hihi ;) men det är sant, de distraherar och tar bort uppmärksamheten från dem!
349;-



Nummer 3;

En liten, kort jacka med puff, denna slutar strax under midjan gissar jag på, då jag ej sett den i verkligheten, men den är Svart och läckert puffad, så åter igen tar den bort från mina armar ;)
349;-


Nummer 4;


En svart Klänning, som kan lätt passa med allt man har i garderoben, eller matchas till lite färg glada accessoarer, den har axel vaddar, och ser lite ribbad ut på axlarna, en fin detalj.
199;-



Oj, vad svart detta blev, och jag som oftast har färg glada plagg på mig, jag älskar nämligen kläder. Men jag lovar att nästa H&M inlägg jag skriver kommer att innehålla färg!

 


Natt manekyr, och Pedikyr

Jag har försökt att hålla mig vaken, då jag försökt medvetet att hålla mig vaken, för att få nått skoj gjort idag, det vill säga titta på en tv-serie eller två, efter jag hade städat klart hela lägenheten, så har jag pysslat lite med mina naglar, de är inte så jätte fina, men det var något att hålla mig vaken med iaf!
Jag väntar på att mina acrylnaglar skall komma på posten så att jag kan göra egna skoj mönster och färg kombinationer med glitter och sånt, för det har jag inte gjort på länge, jag brukade göra sånt förr, men inte nu på ett tag... Skall bli skoj att ta upp det igen, och kunna variera sig lite, för jag har ju naturligt starka och snabb växande naglar, så jag brukar inte "behöva" använda acryl, med det är skoj!
Så här såg min fötter ut innan...
Så här ser de ut nu.
Och så klart har jag aderat en kristall på varje tumme på den befintliga nagellacken, som jag fixade på mina händer igår.
Så nu skall jag bara skriva ett inlägg till, sen tänker jag sova, om jag nu kan det, men tror det för jag kan somna hur lätt som helst efter en hel dags städning, så länge jag inte har för mycket att oroa mig om!

Städat idag med...

Titta bara vad fint det blev för mina väskor, en av mina stora favoriter, mina väskor, som jag inte får nog av.
Men nu ser mitt rum riktigt bra ut, fått en bra ordning!
Här har ni en bild på mig i mitt "städ" och mys linne, ser nog lite städ psycho ut, men skit samma, blev bättre än jag trodde.
Crazy Cleaning EYES!!!! ;)

Min mössa från H&M

Så jag vet att många har sagt till mig, Anne du borde ha på dig en mössa, jag är ofta frusen, och blir lätt kall, så detta är just vad jag beställde på posten, den kom hem i fredags från H&M!

lite pyssel

Så ett tag sen lade jag upp en bild med en t-shirt som såldes på internet med texten "Who the F CC is Chanel?" med chanel logga istället för CC, så här är min hemma gjorda variant av detta!
Skall piffa till den lite bättre sen, men så här blir det om man har en textil penna. Tror jag skall testa med lite textil förg också, det blir nog lite mer lätt arbetat och kommer sticka ut mer då.
Jag skall hålla er uppdaterade.

Underbara under

Jag var på väg hem för en vecka sedan, inne i nordstan, såg att min spårvagn inte skulle komma på 14 min. Så jag gick in på Accessorize och hittade tre helt underbara under...
så, jag var tvungen ta bara ta med mig dem hem, och de är nog de bekvämaste under, jag har köpt någonsin, för jag brukar tycka att just String/Tanga, är ofta lite obekväma efter en lngre dag, men inte dessa, dessa satt perfekt, ett rent nöje att bära!
Rekommenderar starkt ;)



Städ dag...

Så idag har jag städat, men jag har även tagit med mig lite sushi hem, som jag hade köpt på Slimfood.
Den smakade ovanligt mycket godare än den brukar, men tror nog det har att göra med att jag fick den just som JAG vill ha den, det vill säga Maki rulle med avocado, lax och gurka, och massor med soja och wasabi...
Glömde ta en bild innan jag åt upp dem dock, så ni får nöja er med en internet bild.
Så himla gott!
Jag har även färgat mitt hår och mina bryn idag, det blev fint fast jag är inte sminkad idag så jag ser lik-blek ut. men ni får se en bild, iaf.
Jag har även varit nere en sväng till tvätt stugan, för att äntligen få lite tvätt gjort, säger äntligen, för det var så mycket tvätt, eftersom jag som vanligt hade glömt mitt tvätt tid, det händer ungefär var annan gång jag skall tvätta.
Men just nu sitter jag med ett glas kall cola, och skall titta på Americas Next Top Model, som jag fått tag på online, som denna (den 13) säsongen, handlar om att plocka fram en Top Model som är min längd, typ 1,60 lång till 1,70, tror jag det är, men de är iaf "normal" korta tycker jag och det är jätte skönt, en av mina favoriter är Nickole, (vet inte om jag stavat det rätt) hon är jätte "udda" och skit skön, men också jätte söt, med sitt röda hår, och sina missförstånd...he he, kanske lite som jag. Fast hon är jätte mycket smalare än mig, och sötare.
Så ni får alla ha det så fint, jag lägger upp lite roliga biler i morgon, tills dess...
Bye for now, good night,
sleep tight and don´t let the bed buggs bite.

Förkylning...

Rätt många är förkylda just nu, det regnar ute hemma hos mig, och jag väntar på att få höra från min mamma hur hon mår idag. Ja, hon har varit sjuk i 2 1/2 vecka nu, som tur är så är det inte svininfluensan, min mamma är bara en av dessa många personer runt om i världen, som har oturen att bli sjuk lätt. Hon har även tyvärr lätt att få lågt blodtryck, så man blir lite orolig då hon blir sjuk, för alla vet ju att när man är sjuk så har man inte alltid så bra matlust. Och har man lätt att få lågt blodtryck så är dålig matlust din värsta fiende!
Jag är ofta den som får se till att hon tar hand om sig själv när hon är sjuk, men just nu (slipper) behöver jag inte det, för hon har Tommy, sin ny-förlovade "man".
Men klart att jag oroar mig iaf, det är bara jag och min mamma, nu pappa är ju på Cypern, så det är ju inte som vi har den bästa kontakten, men klart att man tar hand om mamma extra mycket nu när man inte har några fler släktingar här i Sverige.
Så alla ni som läser detta håll tummarna att min mamma bli bättre, för jag hatar att vara orolig över henne och hennes hälsa, det är inte skoj.
Men nu skall jag till ica och hämta ut lite post, samt köpa juice för jag är helt galen i Brämhults Apelsin juice, kan dricka den heela dagarna ;)

Tävling med Foki

Nu skall jag för första gången tävla med söta lilla Foki,(http://fokis.se/) och www.Gizmo.se
Nu, så är det så att jag aldrig vinner saker, men eftersom jag hade lyckats att komma först i kön på Jimmy Choo, så tänkte jag ge det en chans! Så håll tummarna för mig allihop!
OK, så det absolut  snyggaste skalet jag hittat på www.Gizmo.se, är ett mycket läckert, svart skall med jättefina svarta blommor, som jag antar sticker ut lite lätt från skalets yta, den kan lätt beskrivas som ett vackert inslaglings papper för en mobil som att få en vacker gåva, som skyddar och förfinar din iphone.
Du kan finna skalet här: http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-NaturalTouch-Case-svart-med-blommor.html
Skulle vara överlycklig om jag fick vinna en iPhone, jag tror inte att det finns så många roligare mobiler än iPhonen. Jag har en mobil just nu, men den funkar selektivt, det vill säga när den inte får för sig att flippa ut och stänga av sig eller bara rakt av låsa sig.
Hålla tummarna att jag vinner ;)

Jimmy Choo Part 3

Kalla jag, innan Lejla dök upp.
Det regnade och allt såg så fint ut när ljuset lyste upp, som om det brann.
bygge av metall inhägnade för mode galna människor.
Selina och Vivian
Kön, inte långt efter nordstan öppnats, så den blev längre...
här satt vi, längst fram i kön!
jag trött, lystnade på någon, mins inte vem som sa något..
glada flickor.
Första fem med armband Coolt!, jag med grön kofta.
Selina i bakrunden, Amir, lite like Sideshow Bob Tyckte jag.
inne i butiken
massor med folk som väntar på att få komma in till skorna!
efter shoppingen skulle det så klart bli photo opp!
Här har vi alla 5!
Selina, Vivian, Lejla, Jag och Amir.
Också bilden från GP.... ser lite lätt borta ut, inte den bästa vinkeln heller!

Jimmy Choo Part 2

Oki, nu har jag äntligen tagit mig ut ur min Jimmy Choo coma, detta måste ju vara den exklusivaste coma jag någonsin varit i…. ha ha, jo men det var som att ha en riktigt tung baksmälla, fast med migrän samtidigt.

Skall vi se, Var skall jag börja, jo, allt började när jag fick världens dummaste idé,(tyckte en viss individ, nämner inte vem) att jag skulle stå och vänta i kö en hel natt, i väntan på att få komma in och köpa Jimmy Choo skor.

Allt började så här, jag gick till min mamma, och sa att jag skulle vilja göra detta, och då hon vet hur mycket jag älskar mode, och hur fattig jag är då jag just nu är arbetslös, så erbjud hon att bjuda mig på lite Jimmy Choo, om jag i sin tur köpte lite Jimmy Choo åt henne. Visst har jag världens snällaste mamma?... jupp det är hon! ;)

Så efter att den dagen aldrig hunnit i säng natten innan så bestämde jag mig för att åka hem och packa sen ta en tupplur och gå till Nordstan för att stå i kön. Men så klart så blev det inte.

Jag kunde inte somna, jag låg och vräd, och sen tillslut efter mycket om och men, så lyckades jag enbart sova i 2 timmar. Gah too little sleep, men konstigt nog så var jag pigg, och det helt plötsligt kändes som när man var liten, och visste att senare under dagen skulle man få öppna julklappar.

Så jag gick upp och frågade Tomas, om han vill följa med mig in till stan då det var en fredag kväll, men så klart som den extremt snälla människa han är så kom han med mig.

Vi gick runt ett tag i nordstan,(jag med min jätte packning, se bild nedan) sen gick vi till Mc D och köpte lite mat, sen satte vi oss framför H&M butiken, och försökte komma på varför alla pillade på de små paketen på granen mitt i nordstan medans en vakt försökte jaga bort dem.

Efter att de stängt nordstan gick vi till centralen, där det var varmt och trevligt, satt där till strax innan 3, och sen gick jag och Tomas, runt nordstan för att hitta ett bra ställe för mig att stå på, där jag skulle kunna känna mig någorlunda säker, trotts alla fulla människor.

Till slut kom vi på att det fanns ett vakt bås, där det satt vakter dygnet runt, så jag tog min packning och placerade mig på lite bygg materiell som jag inplastade i lagom höjd som en stol, dessa befann sig som tur är under taket till parkerings husets utfart, så jag hade bra täckning då, det just då hade börjat att regna, runt 3.39, så stack Tomas, hem då han hade pratat lite med vakterna, som för övrigt var väldigt trevliga, (securitas)

Runt 4.00 så dök det upp en bil med två människor, de stog där framför ingången och inte rörde sig i ca 30min sen, kom det ut en tjej med minst lika stor väska, men inte lika full som min. Hon frågade ”är du också här för den där grejen….Jimmy Choo”, ”ja” svarade jag med ett skratt… Sedan bad hon sin pojkvän i bilen att åka hem, och vi två var de enda som stod kvar. Vi pratade i 30 min, det visade sig att hon hette Lejla, hon var från Bosnien,  hon också var född i tvillingens tecken,  hon var också 25, och hon älskade mode, och skulle helst vilja jobba med det. Vi pratade, o pratade, o pratade, sen såg vi att två tjejer var på väg mot entrén så vi kutade mot den och ställde oss innan dem.

När de kom fram så visade sig att den ena tjejen hette Vivian, och var från taiwan, hon och hennes kompis, som kom från Storbritannien,(Selina, från Birmingham,) hade åkt från Borås, där de båda pluggade textil, bara för att köpa Jimmy Choo´s kollektion. Så vi 4 tjejer stod där och pratade hade, jätte skoj i att få träffa nya intressanta människor, och då kom det en kille, vi blev lite förundrade men det visade sig att han inte var ett fyllo som gått fel, utan en kille som ville köpa skor åt sin flickvän, som bor i Iran. Han hette Amir, och hade mycket att fråga om vad tjejer gillade för skor och så, då han till en början undrade om hans flicka ens skulle tycka om de skor han på en affisch hade sett . Det var ju så klart de underbara svarta skorna, som även finns i blått.

Så där stod vi alla pratandes. Vi hade sån himla tur att vi hittade varandra så vi bestämde oss för att hålla ihop. Så jag en liten förvirrad, högludd halv greek, en bosnisk tjej, en Iranier, en Britt och en Taiwanes i en kö som bara bestod av oss.

Men nu var ju problemet att hinna föra alla andra som stod vid de andra dörrarna. För ingen annan stod ju vid våran så de måste vara någon annan stans, tänkte vi. Men  då kom våran räddning. En underbart snäll vakt, som jag tyvärr glömt namnet på, men om jag kommer på det så uppdaterar jag sen. Men iaf han hade sett att jag stått där så länge, samt att jag tror att hans kollegor hade nämt till honom att jag stått där sen 3 tiden, så han släppte in oss, då han gick in för att öppna dörren till de andra dörrarna… Mot att ingen skulle putta sig före mig i kön =). Som sagt en underbart snäll väktare!

Så vi sprang sansat in och ställde oss i den provisoriska inhägnaden, medans de byggde upp den riktiga av metall.

Jag var såååå glad, jag hade för en gång skull i mitt liv kommit först på något., ojj nu börjar detta bli riktigt långt….

Jag satta ut mitt ligg underlag, och vi satte oss och försökte att få tiden att gå, till slut kl 8 ungefär så kom butiks personal, och strax efter det så fick vi våra armband, (de första 5 i hela kön) förstå hur glada vi alla var! Så lyckliga, men nu var vi tvungna att vänta på att få komma in, det var det jobbiga för 1 min kändes som den tog 5 minuter. Så det tog verkligen en evighet, och jag var inte ensam om att tycka detta! Strax efter detta så dök det upp en kille som sa att han ville fråga oss lite frågor, och undrade om han kunde ta lite foton, vi sa så klart ja, och det visade sig att han var en frilans fotograf med GP, och strax efter det dök reportern upp, och ställde en massa frågor. Så det visade sig dagen efter att hela artikeln i GP handlade om mig och min galna dag, samt lite annat folk längre bak i kön. Men det roliga var att i hela artikeln, så stod det Anna Bondesson, istället för Anne Bondesson, så jag var lite pissed off kan man väl säga, sen skall jag inte nämna om hur jag tycker jag ser ut, men jag var skit trött 2 timmars sömn på 48 timmar, nä det gör jag nog inte om igen!

Men till slut när vi kom in i butiken så stod all personal upprada och färdiga att mota oss när vi kommit in en bit, så började de att klappa, det kändes som ett mycket värdigt bemötande efter all den väntan. Efter som jag och Lejla hade en bra strategi, så hade vi bestämt att hon skulle gå upp hålla kön, och jag skulle grabba tag i hennes klänning och min mammas. Sen möta henne där uppe, ja du det var kaos och anarki där uppe. För när vi väl kom in i den jätte lilla inhägnaden som skorna och accessoarerna fanns i så började folk trängas som bara den, och en del rev ner lite saker, men som tur är så hjälpte butiks tjejerna mycket till.

Men för att göra en lång historia kort så lyckades jag komma med i GP, jag lyckades få tag på allt min mamma skulle ha och jag fick tag på skor åt mig samt en väska och ett armband. En lyckad dag, med minnen för livet och nya vänner, hoppas jag ;)

 

Lägger upp lite till bilder i inlägg nr 3


Sorry, Sorry...

Förlåt mig, mina läsare för att jag inte har skrivit på ett par dagar, men nu skall jag fylla in er på allt, smaskigt och gott om mina senaste dagar. Det var ju Jimmy Choo den 14e, men jag var där redan den 13 på natten. Nästa inlägg kommer att berätta allt detta.
Ni behöver inte vänta länge, inlägget kommer att vara uppe om 30-55 min. så kolla in om ett tag igen!
Bye...for now ;)

Chocklad hem.

http://www.chokladpraliner.se/
Jag hittade ett ställe på nätet som gör custom choklad boxar med medelanden på, man får skriva vad man vill, deras vanligaste är tydligen, "vill du gifta dig med mig..." coolt tycker jag även om jag inte är en jättestor romantiker, så var det rätt ballt.
Men tänk om du hade fått en box på posten där det stod, "jag dumpar dig" helt klart bättre är Carries Postit, i Sex and the city, detta är ju åtminstone nått man kan trösta sig på.
Så killar, skall du dumpa dågon på ett okänsligt sett så skulle vi tjejer nog föredra detta sett.
För alla vet ju att vi alla älskar chocklad, den perfekta trösten!

Chocklad...

En av de få saker i världen jag och många andra inte kan säga nej till. Idag är det vänner här hemma, för att spela rollspel, och jag fick i uppgift att hålla Tomas borta från chocklad...
Men så fort jag tittade bort, så där var han, med min halva av Marabous nya vinter chocklad kaka.....suck, fick slita den från hans händer, men kom bara undan med 2 1/2 rader, inte mycket kvar i andra ord, och han som sa att han var övermätt efter sina pankakor, haha, never trust a chockolate eating man!

Anna Anka...

Ja, det har varit mycket snack, och många diskunioner, på TV, bloggar, i nät-tv samt bland folk på stan, och vänner.
Men här om dagen så letade jag runt lite, och kom fram till detta,
1.Hon sägs ha ljugit om att hon skall ha vunnit fröken sverige, vet inte om detta är sant eller ej.
2. Hon äter Brosk
3. Tränar 5 dagar i veckan
4. Har tävlat i skönhetstävlingen Miss Hawaiian Tropic.
5. Hon har tidigare vikt ut sig....
Men trotts allt detta och mycket mer, så har jag bara en sak att säga om henne;
Om jag ser ut så här när jag är hennes ålder, så kommer jag att vara rätt lycklig! ;)

Gratis Bio...

Bli medlem på gratis bio genom att klicka på länken nedan. Det är super enkelt och super kul Det enda du behöver göra för att på poäng är att blogga i din egon blogg om gratis bio. (endast en gång per vecka). Och genom att du bara bloggar om gratis bio kan du sammtidigt vinna 500kr att shoppa för på nelly.com !! Helt otroligt. Så gör som jag bli medlem på gratis bio.
Gör det idag, och få 50p när du registrerar dig. Det bästa du kommer att göra på ett helt år! Du kan tjäna in poäng att senare få handla för i butiker som H&M Nelly.com eller annat.
Nu skall jag tävla med Gratis Bio och Nelly.com
(Skriv om GratisBio i din blogg och få mellan 5 och 1000 poäng per inlägg och tävla samtidigt varje månad om 500 kr att handla för hos Nelly. Vinnaren utses i slutet av varje månad. Allt du behöver göra för att få dina poäng och delta i tävlingen är att länka till blogginlägget. Poängen delas ut så fort vi kontrollerat inlägget. Kontrollen görs 1-2 gånger i veckan och därmed kan det ta några dagar innan just ditt inlägg verifieras.)



Jag med!


Så alla har ju komenterat om H&Ms sammarbete med Jimmy Choo, och klart att jag skall göra det med, så fort jag fick reda på att detta skulle ske så var jag jätte glad, den 14 November smäller det!
Här får ni ett klipp från lanseringen i LA.

min favorit
Dessa är de skor jag helst skulle vilja ha, i blått eller svart storlek 38,
undra om jag kommer få tag på några? Kanske julklapp?

nått sött

Fick denna i ett roligt mail, tänkte sprida det lite till...

Dyrt vs billigt

Hittade en blogg igår, där denna bild var postad bloggen hette http://nilma.blogg.se/
men vad skulle hända om du Väskan, örhängena och T-shirten och ersatte dem med billiga saker?
VÄSKA:
från ebay bara24USD och lite till för frakt, men fortfarande långt ifrån det pris som den dyra har, samt att de inte har många olikheter, så billigt är ibland bra, när inte pengarna räcker till....så vänd dig till ebay.
http://clothing.shop.ebay.com/Womens-Handbags-Bags-/169291/i.html?_nkw=motorcycle+bag&_catref=1&_dmpt=Motorcycles_Parts_Accessories&_fln=1&_sc=1&_sop=1&_sticky=1&_trksid=p3286.c0.m282
ÖRHÄNGEN:
Tre olika varianter av en typ av örhänge som man också kan hitta på ebay :
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=Ball+Earrings

T-SHIRT:

Ja du detta är den lättaste, köp en vit T, på H&M och ta en typ-penna i svart och skriv vad du vill, även som den ovan...Nästan Gratis.


H&M önskelista...

Nu är det snart jul igen, och här är en lita på de saker jag skulle vilja ha från H&M:
129;-
Tofflor skall alla ha, för de riktigt ruggiga svenska vinterkvällarna då man vill mysa sig
hemma med en film och filt.
299;-
Jag vet inte riktigt varför men har fått en nyfunnen kärlek till rutiga plagg helt plötsligt, men det är väl något med att de passar så bra till ett par gråa leggings och den tråkiga hösten.
men en lite udda klack399;-
Och dessa, är ju bara ett måste om man vill ha en klassisk pump med något extra specielt
Finns att löpa på http://shop.hm.com/se/start

Andra sidan (av spåret)

Jag har kollat runt lite på olika bloggar för att se hur andra har gjort på sina, och jag kan ju säga att det finns så många olika varianter, men jag skall testa min egen typ av blandning, lite smink, kläder, och annat, samt att jag skall slänga in lite saker som alla kan ha råd med, oavsett lön...
Så lite billiga varianter på dyra varor helt enkelt. och jag skall börja redan vid nästa inlägg!

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Insperation

Många har sitt sätt att bli inspirerade på, jag blir inspirerad av min mormor, hennes stil då hon har ung, hennes sy kundskaper som hon lärt vidare till mig, och hennes sätt att vara den som höll i hop våran familj ända tills hon dog.
Men i mitt hjärta lever hon än kvar.
Och när jag ser bilder som denna så mins jag varför hon var så underbar...
Min Mormor, där har vi en vacker kvinna, hon såg som bäst ut på bland annat denna bild.
Jo, och får ite glömma att nämna hur underbart bra hon var på att laga mat, men särskilt att baka.

Nostalgi

Jag Kännde mig lite nostalgisk ikväll, så jag tittade igenom lite gamla foton, och detta är vad jag kom fram till:
1, min Ma, och Mormor, verkade ha en stor förtjusning i att klä mig i blått från top till tå. Inte att jag någonsin skulle misstas för en pojke, men, men...
Jag som liten, blått är tydligen ett tema på de kläder min ma, och mormor, satte på mig under min uppväxt...
2, min morfar och Ma var aldeles för förtjusta i att fota mig och mina dåvarande ljusa lockar.
och...
Som sagt blått...
3, Jag såg nästan alltid glad ut på bild.
Blått igen, min morfar, jag mormor, och en vän till familjen, tror jag var 4år här.

Jaha...

Då har jag suttit i telefon i totalt 2 timmars tid med Com Hem....
Första dagen vi har inkopplat det nya modemet, men tyvärr långt från felfritt.
Fick iaf prata med en trevlig telefon operatör... han stod ju it med mitt tjat iaf i 30 min.
Så nu är det fel anmält.
Hoppas detta kommer att fixa sig snart.

Då var det dax.....

Nu har jag äntligen gjort DET, det alla andra verkar redan ha gjort, det vill säga skaffat en alldeles egen blogg.
Undra nu hur detta kommer att gå, kommer jag komma ihåg att uppdatera den, kommer jag att tröttna eller kommer detta vara en skoj sak som jag kommer att fastna på som många andra har gjort långt innan mig......
Vet inte om jag riktigt gillar vad jag gjort med layouten, men får se, jag kanske ändrar lite mer på den senare idag.
Som ni kanske redan kan ana så har jag ännu ej gått och lagt mig, har inte kunna komma i säng ännu för kvällen, vilket är lite jobbigt, då det är måndag morgon idag och jag har en hel del att göra.
Ja, ja, nu skall jag iaf ta och försöka sova lite, kanske kan få till några timmar iaf...
Natti Natt ;)

My Friends call me Little Loud Thing...wonder why?

Well stick around and you will find out.


RSS 2.0