Vem är fulast?

Kelis
eller brittan?
eller.... Brittan?

Vem är snyggast?

Blake Lively, Madonna. eller Lady Gaga?
Heidi eller JLo?
Beyoncé eller Hayden?

Fynd Super REA

Så eftersom jag var inne i stan när jag gick min CV kurs, så passade jag på att sticka in till Nordstan, och kolla på slut REAn, och jag hittade en hel del fynd!
Från MONKI:
Från H&M:
Och sist och minst, från Kappahl:
alla dessa låg på en prislapp som var lägre än 50kr st, men var även mer nedsatt nu!
förutom halsbandet, det var 19kr, tror jag!
NU tänker jag lägga mig, natti natt!

Tidigare ompysslat

Jag har gjort en hel del ompysslingar på olika plagg de senaste månaderna, så jag tänkte uppdatera er om några av dessa som jag tror att jag tidigare ej visat er!
Jag skall börja med den klänningen jag gjort om och bar på Jul(när jag fira de med mamma och Tommy här i sverige innan min Tjeckien resa)
Jag är väldigt nöjd med denna, den är svart och köpt på H&M månaden innan jul.
Framsidan:
fram axel
bak
Innan jag gjorde om den var den bara svart med inget på alls, lite tråkig enligt mig så jag gjorde något åt det! And now its pretty! *-*


Nästa är, en klänning från Bik Bok, som jag ett tag sedan fyndade då de hade någon form av kampanj...mins ej för hur mycket eller när. Även denna var helt svart innan!
fram
bak
Så, nu har ni sett allt jag har gjort om hittills, men var inte oroliga, det kommer fler! Jag har fortfarande minst en tröja jag skall göra om lite, och nu när jag tänker på det kanske två. skall kolla och återkomma när jag har påbörjat/gjort klart nästa projekt!
I nästa inlägg, det jag fyndat på super super REAn...det vill säga slut REA.

Super bowl USA

Jag vet inte om ni vet vad super bowl är, men Amerikanare lever för denna årliga jätte TV-fest med amerikansk fotboll. Och varje år så är det ett slag mellan olika företag om vem som skall få göra reklam i mitt-leken, och detta kan kosta...det är den dyraste "reklam-spott" i amerikansk TV. Detta år kommer Homer Simpson och hela gänget att vara med i en Coca Cola reklam, som antagligen kommer att lämna ett stort intryck i Amerikanernas hjärtan!
Här får ni en smyg bild på detta:

Väldens kanske godaste!

Milka, är ett märke som finns i flera europeiska länder, men tyvärr inte sverige, som tur är, så hade de Milka i Tjeckien, så jag passade på medan jag var där att köpa en bunt!
Men här är några av smakerna som finns, men de har oändligt fler!
men nu tänker jag sätta mig och titta på några tv-serier, som jag har sparat till nu.

Baileys

Jag är inte en person som dricker sprit ofta, men då och då gillar jag att ta en liten drink,ett glas vin till maten om det är en fin middag, eller en shot baileys... eller tequila rose.
Men jag har inte prövat baileys övriga smaker, så som:
Jag hittade denna, och jag tyckte att den ser god ut, undrar vad den är gjord av?
Finns det något godare än en söt-sliskig otroligt kalori fylld  drink? Nope dont think so!
Jag tror ändå att många människor, har en tendens att dricka för mycket, och ibland är jag riktigt stolt att jag inte låter mig själv någonsin bli så full att jag totalt tappar kontrollen av mig själv, sårar andra eller att dricka så mycket så att jag inte minns något dagen efter... Visst det kan säkert vara skönt att glömma vissa saker tänker ni, men om man inte har något tråkigt att glömma bort, så är det inte behövligt att glömma kvällen innan!
Jag älskar att gå ut och dansa, jag älskar även att tappa kontrollen även då och då, men för mig så kan jag säga att jag inte måste tappa kontrollen helt för att kunna ha en underbart kul natt!
Så mitt tips för någon som skall ha en helkväll ute, drick så mycket din kropp klarar om du vill, men varva iaf med vart-annat glas med vatten. och skall du dricka massor, så försök att inte blanda spritsorter, blanda inte shottar, vin, drinkar och öl, håll dig till en sak, detta kommer att få dig att må så himla mycket bättre dagen efter!
Party with care!

Projekt 4 Klart!


Hittade denna top på Lindex ett tag sedan, och nu har jag lagt till ett gäng kedjor.
Jag tycker nog att den blev rätt bra, jag vet dock inte om jag måste fästa kedjorna på fler platser.
Men jag är nog nöjd!
Kommentera gärna!

Fynd denna veckan!

från H&M`s barnavdelning eftersom jag har små handleder, så passar dessa jätte bra på mig!
hittat på H&M barnavdelning
H&M halsband som jag tänkte använda att "pynta" en tröja.

H&M Goodies

Jag har hittat lite god-saker på H&M.se, som jag tänkte ni skulle uppskatta, lite senare skall ni få se mina fynd jag gjort under veckan!
1, smarrigt söta armband!
2, underbar Jacka/tröja, jätte cool!
3, matcha dessa 2 andra med dessa skor:
och du har en stor del av en underbar vår/sommar outfit!
4, sedan har du denna, en söt liten cardigan, tror den var från barnavdelningen, samma som skorna!

Saknande bild!

Igår hade ju blogg.se lite problem med bild upp laddningen och andra tjänster, men nu skall allt funka, så nu får ni se bilden på mitt färdiga Projekt2!
Kommentera gärna, skoj att veta vad ni tycker!

Extra News!

Jag har tänkt efter lite om vad jag vill ha skrivet på min blogg, och kommit fram till att jag vill ha allt som jag skulle kunna tänka mig läsa! Så att läsa om kändisar är ett av de ämnen som jag gillar att läsa om!
Taylor Momsen,
har tydligen börjat att röka, inte direkt någon förebild där!
Med en "i dont care" attityd, så har jag inget bra att säga om denna bild!
mer nyheter imån!

sitter på...

0-203e40915b5844f2ea3c173b6ccae4ac.png

Kolla varifrån!

sitter på spårvagnen och är på väg hem! Slut med kursen och jag måste erkänna att jag är väldigt trött. Ovant att gå upp kl 07 varje dag så man hinner med allt man skall göra. Snart hemma, skall köpa en semla sen laga mat och frossa i semlan! Bye for now "-"


Extra Extra!

Nu är det tydligen inne för kändisar att förolämpa sina mammor, genom att säga att de är för fula till morsdag, genom att skänka plastikoperation som present! Gah, what is wrong with people????

i aftonbladet idag tår det just detta! Att Heidi Montag har givit sin mamma i morsdag present en plastikoperation!
Då hennes mamma tidigare blivit rasande då hon fått reda på att hennes dotter hade ytterligare plastikopererats ett tag sedan, då hennes mamma tydligen blivit förbannad på henne över detta!
Heidi Montags operationer är inte särskilt populärany opererad, ser hon ut så här!

So far...

Igår, var det snö storm men inte ens det kunde hålla mig hemma för jag var ju tvungen att sticka till min kurs, men när jag väl kom hem, så var det iskallt i lägenheten, så jag hoppade ner i sängen, och somnade av misstag fram till kl 18, jag sedan bestämde mig att gå upp och göra en varm coco, då jag avklarat min dammsugning (tillslut).
Sedan var det bara att fortsätta med mitt projekt. kom inte så långt då jag fortfarande var trött, men skall fortsätta nu ikväll. Hoppas att vi skall få sluta tidigt idag, (finns en möjlighet)

Nytt Projekt igen!

Denna gång skall jag måla, utsmycka och pimpa ut ett linne.
1. börjar med ett H&M Linne, i detta fall blått.
2. Ritar på med en guld-spritpenna
3. tar kort, så ni skall få se vad jag gjort....ni får veta mer när jag kommer längre fram i processen
nu skall jag sova iaf, vi hörs mer i morgon, bye for now

gäsp Sitter och...

0-3474c8642f9c1f6c4ba1136ed5107de9.png

Kolla varifrån!

gäsp
Sitter och har rast på cv kursen, har skit tråkigt, då jag redan är klar! "o"


Idag, har jag...

PÅ mig detta... skall iväg till kursen snart, tänkte att jag skulle passa på att uppdatera medan jag är pigg och ny-vaken!
Hörs lite senare, bye "-"

I dag...

Så från kl 09 till kl 15 var jag på kurs idag, fick rätt mycket gjort med mitt CV, men jag var så himla trött när jag väl var klar, skall gå och lägga mig redan nu, jo jag vet, skit tidigt för mig! Men, jag måste för jag sov bara 4 timmar i natt, då jag var för pigg för att somna igår natt.
Men jag skall inte lämna er utan något så ni får nöja er med dagens outfit!
Top med puff ärm H&M, leopard cardi H&M
Jeans leggings H&M

CV Kurs

Hej alla, just nu är jag på CV Kurs, kommer att vara här hela veckan, mella 09 och 15, varje dag.
Jag återkommer lite senare idag, men tills dess så får ni detta:


mmmmmmm, who ho!, guess what i had for lunch?!?!



SUSHI! "-"

Tvätt

Så nu har jag tvättat i dag igen, varje söndag är min stående tvätt dag, om inte något kommer i vägen, eller det är för lite tvätt, men efter som jag har städat mitt rum, så blev det en massa tvätt!
Detta är vad jag har haft på mig idag!
"-"
hehe, ser lite skumt ut att ha det så här, men jag hade lite tråkigt medan, jag väntade på att jag skulle sluta få ont i magen, utav att jag druckit för mycket coco!
Nä, nu skall jag fortsätta med mitt sista städande!

Vill HA!

Var inne på Top Shop förre veckan, och såg denna outfit som jag testade, vill så gärna ha den, dock kjolen, passar inte färgmessigt perfekt, så tycker jag att den kan passa till mycket annat, men toppen/tunikan, och cardiganen, vill jag hälst ha, men jag HAR INTRE RÅD!!!! Ush, what to do? what to do????
Tunika typ 500,  cardigan typ 500 kjol också typ 500, ush, not cheap, en av de få gånger jag hittar nått jag vill ha från Top Shop, och det råkar vara skit dyrt! GAH!

Box Projekt 1

Nu har jag fått nog av alla mina tråkiga sko kartonger som jag har samlat på mig genom åren, de innehåller mina prylar, så som mina skiss saker, block, pennor, och mina nagel saker, flasknaglar, nagellack, m.m.
De är jätte användbara men rätt fula, så nu har jag fått nog av att titta på dem, och att gå igenom var enda en utan att kunna hitta det jag vill ha tills jag tittat igenom den sista! Men nu skall detta förändras!
Med lite Lim, present papper i glada färger, och några fina etiketter!
Detta blev resultatet på två av mina 20 boxar
så, nu börjar det att se fint ut, men limmet är så kladdigt och fastnar på mina fingrar så lätt så jag orkar bara göra ett par åt gången!
vi kanske hörs lite senare ikväll, men annars imån! Jag skall bli bättre på att uppdatera min blogg nu, när jag kommer att vara klar med vårstädningen!

Projekt 1

Nu har jag "Pimpat klart ännu en av mina 3mån gamla tröjor, som jag aldrig har använt! Denna är också från H&M som, det mesta jag "Pimpar" upp, jag köpte en i puder, en i brun och en i svart, denna är i puder, den har jag gjort lite mer "mjukt" utsmyckad, och den svarta skall jag "Pimpa" mer hårt tror jag!
Berätta gärna vad ni tycker! Roligt att höra kommentarer, ÄVEN dåliga "-"

Fynd!

Denna tröja hittade jag på Beyond Retro här i GBG, lite lösa pärlor, men det skall jag allt  kunna fixa på 5min.
Fin lila färg, för ni vet hur mycket jag gillar lila! massa fina pärlor, stenar och paljetter, allt jag gillar, och jag behövde inte sätta dit dem själv, jag skall fästa pärlorna, och sen ge den en omgång till i tvätten, sen kan jag använda den, tänk vad fin den kommer att bli med ett par Jeans, och ett par höga boots!
fina former på den, med lite "oversized" ärm.

Olika Anne...

Mina olika sidor:
Irriterad Anne
Förvirrad Anne
Glad Anne
Jag har tyvärr varit väldig upptagen idag, och skall nu fortsätta min noggranna städning av mitt rum!
Ni skall få se vad jag hittat på REA i morgon!

Mamma fyller år!

Som ni vet så har jag varit sjuk i 3 dagar nu, jag kännde mig som tur är bättre idag, lagom till att sticka in till Papeteriet, i Nordstan, för att köpa present åt min mamma, det fick bli lite blandade god-saker från, där och fin, present förpackning:
Mamma älskar rosa!
fina kolor, med fin påse, och två kisse missar!
Och, Dolce låg och tittade på när min mamma öppnade sina presenter.
Just nu är jag skit trött, och i morgon skall jag fortsätta att städa, eftersom jag blev sjuk mitt i mitt städande!
Natti natt

nytt rekord!

Hela 8 personer! hihi, jag som brukar ha 4! hihi "-" Thanks guys and girls!

Donuts Always Make u feel Better

Jag tror inte att det är mycket som kan snabbt få en att le och bli gladare än Donuts bara genom att ses framför en, så blir man genast gladare, och piggare.
Jag hade tänkt att jag skulle göra donuts idag, men jag tog den lata vägen, jag köpte donuts idag, och glaserade dem själv, för de brukar inte ha någon god glasyr på de som säljs på ica!
Så, vanilj donut frosting med sprinkles, och chocklad frosting, vanligt vis så gillar jag vaniljen bäst, men idag så blandade jag vanilj med choklad på de sissta och det var BÄSTA glasyren jag gjort på länge, dock gjorde jag glasyren för lös så den blev inte fast, men det gör inget, de fick åka ut i kylan på balkongen och bli kalla donuts! hihi"-"
Innan:
efter:
nu tänker jag titta på en film, och dricka min första COCA COLA, på 4 dagar, mmmmm. "-" Yes i like COLA!

Penguin Chic

Även när an är förkyld, så kan man bära någon form av mode, jag kallar detta "Penguin Chic", även om jag ser ut som S K I T, inte C H I C! hihi "-"

Förkyld!

Så nu har jag fått årets första förkylning, jag var jätte sjuk igår, och idag så är jag lite bättre, men inte mycket!
Min näsa är röd och irriterad av allt snytande, min hals gör ont och hela min kropp känns tung.
Men trotts det så känner jag mig "lite" bättre idag, så jag tänkte uppdatera lite.
Mina kära kompisar dessa två senaste dagar, har varit dessa:
1.
och:
2. Katterna
Det finns inte så mycket mer man kan behöva, vi håller varandra sällskap, i sängen, i soffan framför film, de är jätte bra sällskap!

Mer Omgjort!

en cardigan tröja från H&M, som den såg ut innan!
Efter:
Så! det var allt för idag, för jag har nu städat HELA dagen, i mitt rum, är fortfarande inte klar, skall dessutom slänga en massa gammla söndriga saker imån, men hoppas bli helt klar, med allt små pill och sånt tills lördag!
Natti natt

Omgjorta Plagg

NU, har jag äntligen tagit kort på de plagg jag gjort om, eftersom jag köp dessa kläder nästan helt för att göras om, så har en hel del av dem, fortfarande pris-lappen kvar, men nu dröjer det inte länge innan jag kommer att använda dem för första gången!
denna har ni ju sett bilder på innan den var omgjord, i ett omklädningsrum på mig!
fin axel detalj, en gammal brosh och en kjedja.
en H&M Tröja, som jag ville piffa till lite, har använt den rätt länge, men ville ha lite mer "blig"
En, draperand cardigan från Gina Tricot, som jag köpe i två färger, en fick jag gratis dock, för jag hade fyllt mitt stämpel kort, men normal pris 149kr, utan nitar, så klart! "-"
Den vita blev lite grekiskt inspirerad, men den svarta blev mer tuff och hård!
en gammal H&M top, som jag hade tröttnat på, nu kanske den blir en ny favorit, får se!
så vad tycker ni?

Jag idag

Igår kväll så duschade jag innan jag gick och la mig, och kontigt nog så blev resultatet jättebra! skit snygg hår, och det händer sällan med mitt, men för en gångs skull, så är det inte kallt i lägenheten, det har varit så att äntligen, så funkar alla våra element, det har de inte gjort någonsin innan!
Bilderna är från när jag var på väg ut ur dörren, och min mamma ringde!
natti natt "-"

Brunch

Idag när jag vaknade runt tio tiden, tänkte jag att jag skulle ta en sväng in till stan så runt 11, ringde jag min mamma, och vi genast bestämde oss att jag skulle med dem i bilen på en tur runt stan. Tillslut så kom vi till Mölndal där mamma, jag och Tommy åt Brunch (alla fall jag, för jag hade inte ätit frukost eller lunch) och sen så stack vi runt till olika möbel hus, för att titta på en ny soffa till mammas vardagsrum, för hon gillar inte sin svarta nu när hon har Dolce (hennes katt), blir för mycket hår!
Men till slut så hittade vi en på rea, den var cremé beige-vit, jätte fin, och djup, med mysiga kuddar!
sen åkte vi runt och kolade på serie tidningar för mamma är ju galen i dem! Men jag fick lite kalle Anka, några "feta" pocket böcker, jätte bra, perfekt för att sitta och läsa på Toa, hihi men sant, gör inte alla det? "o"
Iaf, sen hittade vi en thai butik och jag fick lite godis.
mums, lätt kryddade puffiga kakor, med söt smält socker på! mums, jag åt alla!

Äntligen mina Katter!

Skönaste med att komma hem, är att se hur mycket katterna hade saknat mig.
Men jag måste ju säga att de är mycket kjeligare nu än de var innan, knudde verkade gilla den nya bäddningen jag har gjort!
super gosiga katter, tagna av min väldigt bra kamera! Super Cute! "-"

Hemma igen!

Efter mycket om och men, så har jag sen jag kom hem i torsdags kväll, städat och fixat här hemma, äntligen kollat på min post och allt annat nödvändigt ont "-" NU skall ni få se vad jag hade på mig idag när jag klev ur dören, då jag skulle köpa ila lakan, och en "hatt" för micron, du vet en sånn man skyddar micron med från stänk av maten... vet inte vad det heter, men hittade en på Clas Ohlson inne i nordstan idag 19kr, super bra! Hittade även ett fint lila lakan inne på hemtex på rean, 99kr, till och med jag hade råd med det! "-"

Jag var på väg ut och för en gångs skull så passade jag på att få Tomas att ta några snabba bilder, de blev sådär, för han e så pass längre så jag ser mycket kortare ut än jag är! Jag är bara 161cm lång, men här ser jag fetare och kortare ut, skall fixa mitt stativ inne i mitt rum, men just nu har jag inte plats, för jag har inte städat sen innan jag åkte på jul-resan!
Men nu skall detta ändras på! >Så för hoppningsvis kommer jag att få en liten foto-hörna!

RSS 2.0