Sitter på barsidan med mamma och cosmos!

Sitter på barsidan med mamma och cosmos!


Dax att sova

Nu ska jag gå och testa att sova, håll tummarna att jag kan somna, och att min migrän ger upp nu, för jag ska träffa min mamma imån, har inte sett henne sen hon åkte till Marocko!
och ett inlägg jag skrev lite tidigare inatt:

Kl.00.02 Sex and the City 1, på datorn, katterna mumsar på lite burk mums, och jag har kommit till den delen av filmen där Carrie ska fotas för VOGUE´s great style at any age, Vera Wang,  Carolina Herrera, Christian Lacroix, Dior, Oscar De La Renta och Vivienne Westwood är de klänningarna hon får pröva på under fotosessionen, så himla fina klänningar, men inget vem som helst kan ha på sig, men de är alla ett kostverk i sig! Jag har inte märkt det innan men i en kort scen ser man André Leon Talley sitta i en stol och titta på när carrie blir fotad, lite skoj för han är ju är väldigt influens rik man i modevärlden, och för er som inte vet det, den nya domaren i ANTM (Americas Next Top Model), i den senaste säsongen av ANTM, som ersätter Miss Jay.

Kan man tänka sig hur många kvinnor som från barndoms ålder har alltid drömt om att hitta en man och ha det perfekta bröllopet, men hur många hoppas på att få det perfekta äktenskapet? Jag har aldrig varit en sån tjej som tycker att sitt bröllop kommer att vara den viktigaste dagen i sitt liv, men jag kan nog kanske hålla med om att klänningen kommer att vara den viktigaste klänningen som man kommer att ha på sig under hela sitt liv, men det är bara för att man oftast har på sig den dyraste klänningen, man någonsin kommer att köpa… Men varför denna stora mani av att gifta sig och att ha så brottom att skaffa barn, volvo och hund…eller hur går det?  Jag kommer aldrig att förstå mig på varför alla har så brottom, om man ser på dessa Sex and The City tjejerna, så kan man ändå börja undra för att det är ju iaf väldigt många fler kvinnor nu som faktiskt väntar på gifta sig tills de har den perfekta karriären, och sen gifter de sig, och det känns ju lite mer logiskt, då man mistar stora delar av sitt liv om man gifter sig direkt, och skaffar barn, då kanske man slutar med att titta tillbaka på sitt liv och undrar vart tog mitt liv vägen…Känns som det har blivit så mycket med jätte unga tjejer som skaffar barn innan 20års åldern.

Fast jag måste erkänna att en av de sakerna ser jag fram emot jätte mycket… jag längtar till att skaffa en hund, en liten sak jag har velat ha sedan jag var 4år, och såg en sån här, och sed dess har det inte funnits någon annan hund jag mer velat ha, trotts tat jag vuxit upp med alla sorters stora och små hundar, så är det en chihuahua!

tror ni jag kan få just den här hunden fast i valp format? fast gärna en som är lika långhårig och söt!
Natti natt *-*

tidigare idag...

Jag orkade inte lägga upp detta, fören jag tittat igenom mina bilder jag tog medan jag skrev detta, så det blev lite försenat, mitt huvud skriker inte på mig just nu iaf, så jag passade just på att fixa till bilderna i rätt storlek m.m. så att de kunde laddas upp utan att det tar en timmer per bild *-*
kl.13.31

Jag vaknade för inte så länge sedan, ja, jag vet att det är sent, men jag låg i sängen och försökte att fortfarande sova bort min migrän, så klart så funkade inte det! Men nu sitter jag i mitt rum med två lekiga katter som stuttsar runt och är nyfikna på att sakerna jag har städat in i fel platser enligt dem, de kan bara inte sluta att sniffa på allt, hela tiden något ”nytt” att sniffa på, inte att någon ting är nytt, men jag tycker att det är lite skoj att jag kan förvirra dem så pass med min omförflyttning av mina saker, att de sniffar på hela rummet, ja det kanske kan klassas som lite lätt skadeglädje, men, det r väl inte det om de tycker att det är skoj….

 

Jag skulle inte säga att det räknas iaf. Fjant sitter i fönstret och tittar ut på fåglarna som flyger runt, och regnet som alltid är lika fascinerande, lite kul att Fjant tycker att regn är lika skoj att titta på som jag tycker det är att lystna på! Jag älskar verkligen regnet, just nu känns det som det är riktigt svensk vår, vi får ju sällan vår, men när vi får den så är den underbar! Och om det hade varit 10°C mer så hade vi kunnat säga att det är Svensk sommar :)

Nu ska jag iaf försöka att få lite nyttigt gjort, antingen så lägger jag mig igen och deckar av ont i mitt huvud, eller så kommer jag äntligen att få min ipren att funka, vilket som så hoppas jag att jag kan få något nyttigt gjort idag, för just nu är jag så himla uttråkad så jag kommer snart att börja ha långa filosofiska dialoger med mig själv!

 

 

massa söta fjant bilder...

 

 

 

detta är var Fjant ligger och sover nu, vid mitt fönster, märkte att han gillade att ligga där, så jag la nyss dit en filt som han kan gotta sig på...knudde ligger i en hylla i ming garderob, och de håller mig båda sällskap, skit mysigt!
Hörs ikväll, har ju inte mycket annat för mig, så länge jag sitter still och inte tittar för mycket på skärmen, så gör det inte så himla ont, men jag ska ta lite till ipren snart, hoppas de hjälper denna gången!

ZZZ....

Mitt internet var nere i natt så jag kunde inte lägga upp detta inlägg, men här kommer det!

 

kl.03.47

Så jag ligger här i sängen, jag har en Knudd på min högra sidan, som rullar runt som ett litet fån, i hopp om att han ska fånga min uppmärksamhet, men han ligger för långt ner för att jag ska nå hans söta lilla mage som bara vill bli kliad….

Jag låg och undrade om min idiotiska migrän kommer att få för sig att försvinna till imån, eller om den kommer att insistera att hålla i sig tills dessa att jag ”blöder” av ilska över min huvud-värk! Jag hoppas verkligen inte det, för jag tror verkligen inte att jag klarar av en till dag av att nästan sova bort halva dagen, eller allt stilla sittande i en soffa med min bok, då det gör för ont i mitt huvud för att sitta och titta på nått på min dator, eller ens att surfa, nu så här dags innan jag ska sova för andra gången i dag så har jag plockat fram mitt laptop, lagt den på min magen ovanpå mitt täcke och en varm filt, i förhoppning av att den nersänkta ”dova” belysningen (som jag sänkt styrkan på) kommer inte att störa mig nog, för att jag ska få lite skrivet. Om jag nu inte kan kolla på film, eller surfa för alla poppup bilder och reklam får mig att må skit, men med mycket, mycket dov ljus så kan jag FAKTISKT  stå ut med skiten, dock tittar jag inte så mycket på skärmen alls faktiskt! Jag är mer fokuserad på att inte titta på den, men konstigt nog så får detta skrivandet mig att känna mig lite bättre, lite mer ”mänsklig” mindre handikappad, kan man väl säga, för enligt mig så är det just så jag känner mig när jag har migrän, och det enda jag känner då för att göra är ligga under mina täcken, och sova bort min inkapasitet! (är det ens ett ord?oh, well u know what i mean!)

Men nu ska jag klappa the knudd, och gosa (gotta) ner mig i sängen och hoppas på att jag kommer att vakna utan min migrän, för jag vill kunna känna mig mer kapabel i mån, och kanske till och med få något nyttigt gjort, kanske ta och vårstäda köket, om jag mår bättre, för tro mig det var inte bara mitt rum som behövde det!

Snark*-*  zzz zzz zzz C u


gissa vad jag åt idag?

hehe, jag hade rätt skoj när jag lagade middag/lunch idag!
Så nu sitter jag och äter min underbara middag/lunch med sista säsongen av Sex and the City innan jag ska se på film 1, innan jag tittar på den nya på bio! Jag har nu under 2 veckor sett klart på hela SATC boxen och nu ser jag mer än fram emot att se den nya på bio, och jag skiter blanka fan i att de flesta i övriga världen har sågat den... jag tänker iaf göra min egen bedömning av den när jag äntligen får tummen ur och går och ser den!

Lite test av min nya..

Jag har äntligen städat klart, ska snart till ica, panta lite flaskor, och köpa saker att göra jätte god frukost. Men innan dess så var jag tvungen att lägga upp mina test bilder från min nya "outfit ateljé", jag har lyckats hitta ett bra ställe att fota mina outfits på, men jag måste förbättra ljussättningen lite dock.
så igår kväll så testade jag att se hur bra bilderna blev, slängde på mig lite kläder som jag tidigare undrat om de kanske kan passa ihop, och konstigt nog så var inte outfiten eller bilden på den inte helt fel heller!

Outfits och fjant

min outfit igår.
outfit idag...
nu ska jag fortsätta att städa mitt rum...

"mat" idag


varm coco mums

Gjorde denna igår, och jag njöt av varenda droppe! skit gott!

städar

jag håller på att städa hela dagen idag, ås jag kommer inte kunna uppdatera idag mer än, detta, men jag kommmer att uppdatera er i mån, och kommer även att lägga upp bilder på mitt städande i morgon, och ja kommer att senare när det är ommöblerat och klart att lägga upp lite bilder på kläder och skor som jag köpt/haft i min gerderob sedan längre tid tillbaka! kommer att bli skönt att fixa mitt rum, och jag kommer att fixa så att jag kan ställa upp en "fotostudio" i mitt rum, stänga min dörr och sen fästa en bakrundsduk på vägen ner till en bit på golver, i ca takhöjd skall jag fästa lite krokar eller nått så jag kan hänga den där, kommer att bli spännande!


Natti natt

*-*

mat idag


Fashion against AIDS...

Idag var jag och min vän Lejla och tittade på kollektionen mot AIDS, jag hittade 3 saker, en zebra klänning, och två leopard klänningar som jag testade....men bara en klänning fick åka med mig hem!
Den jag ville ha mest av allt, men också för att det var den enda som satt riktigt bra.
men den är snyggare på än på bild, men jag måste lägga upp den för den
var överlång, den var typ en decimeter för lång! och jag hade ändå på mig högklackat...
Min outfit idag:

Fjant gone wild 2

Finns det nått sötare?

Fjant gone wild!

fortsättning följer

Kitties again!

Igår kväll så lekte jag med Knudde och Fjant på sängen med deras favorit gummi snöre....
Fick skitsöta bilder på mesta dels Fjant *-*
så nu har ni fått se Knudd, men jag måste nu göra ett helt annat inlägg med bara fjant, för det är sååå många söta bilder på honom! Han var helt enkelt totalt vild när han fick syn på sitt snöre!

middag på The Palace

I Onsdags så var jag på en skön middag på The Palace, med gott sällskap och massor med god mat!
laxen, gick inte att äta,med vitt vin, vinet var gott, men resten av middagen var superb!
Dock glömde jag att fota ryggbiffen med bearnaisesås och jätte goda pommes... med rött vin.
rom, 15 år gammel och  bara pyttelite av den för den var  nog rätt dyr *-*
men den var jättegod!
och bitar av tryffel som efterätt, så himla gott, den vita var bäst! skit god, lite sex on a plate *-*
min utsikt, det var det perfekta dagen på "slottet"
en regnig sommar kväll med underbar middag och regnet som skön bakrunds "musik"
jag på väg till middagen, men jag ser lite konstig ut i ansiktet, men jag ändrade lite på ljuset, men annars så har jag inte gjort mer än ändrat på kontrasten lite för att få den se lite "glowy" ut!
and here are my lovely shoes... red hot and sexy *-* kanske kan kalla dessa mina pin upp shoes?!?
Jag glömde tyvärr att ta kort på klänningen, men jag kommer att ha på mig den igen!

Sex and the City + Risifrutti

Ny smak av risifrutti hittade jag idag inne på ica, och som alla vet som känner mig bra så älskar jag godsaker!
den nya smaken Sommar flört, var en klar flört för mig iaf. jag skulle helt klart ta med mig den ut på en gräsmatta i min fina pickninck korg.
Som sagt så sitter jag här med sex and the city på datorn, och gott i handen, mellan skedarna så skriver jag detta inlägg, risifruttin snart slut *~*
Har börjat om på säsong 1 nu sen igår, är nu på avsnitt 5 det avsnittet då carrie "råkar" vakna i en rik mans hotellrum med ett kuvert med pengar vid natt bordet, och en tanke kom till mitt huvud, hur många kvinnor i verkligheten har råkat ut för detta? jag tror inte jag har hört en enda tjej som jag känner som har råkat ut för detta eller att ha blivit erbjuden pengar för en natt... och jag har definitiv inte blivit det, det skulle absolut ha kommit ihåg om det hade hänt mig. Jag tror nog att Carries upplevelse kanske var det miss Belle råkade ut för innan hon blev en escortflicka i en annan av mina favorit serier som heter the secret diary of a call girl, som har sänts i brittisk tv! En skit bra serie med Billie Piper i huvudrollen som "Belle"/ Hannah.
Alltid lika skoj att titta henne äventyr, varmt rekomenderat!

Latar mig idag :)

Idag tar jag en lat dag, det vill säga att jag inte kommer att uppdetara idag mer än detta inlägg ;)
det blir cola, chips och film i massor!

Messy me?

Jag vaknade förra veckan och insåg att jag och mitt hår såg ut som en enda stor "mess" så jag undrade kan jag få detta att bli en skoj foto bild, som faktiskt ser bra ut?
Jag vet faktiskt inte om svaret är ja eller ej, det tycker jag att det är upp till er!
Men det var skitskoj iaf!
så vilken tycker ni är bäst?
1,
2,
3,
eller 4?

Sexy Back?

jag hittade dena top när jag av ren slump stack in på Gina här om dagen,och var så, himla lycklig när jag hittade denna, den var perfekt att bryta av mot det hårda av mina leggings med "läder"

Kitties-Knudde och Dolce *-*



Kitties-Knudde

Jag höll på att glömma detta, men Knudd!
knudde och jag ska nu sova, han ligger just nu på mina fötter, dolce  vid min sida, och fjant grinar nere på sängen så långt bort från dolce han bara kan komma *-*
natti natt

Kitties-Dolce

för att få dessa bilder så var jag tvungen att lägga mig på rygg under bordet, det såg skit skoj ut, men altid lika skoj att hitta en ny vinkel att fota från!

Kitties-Fjant

Jag vet inte om jag har sagt detta innan, men jag har besök hemma hos mig just nu, en extra katt, Dolce... så nu har jag en massa extra katter att ta kort på!
Alla katter glada i sol, men Fjant han är gladare i solen mer än alla andra!

katter idag

nu ska jag nog ge mig för kvällen, jag har städat ett gäng idag och jag har jagat katter runt hela lägenheten, då de har små bråkat, Dolce och fjant kommer fortfarande inte överens men knudde och han Dolce leker lite då och då!
Jag hoppas att de fortsätter att vara lekiga...

var på bio idag

jag har nu äntligen sett iron man 2, den var bra, men tyvärr inte så bra som jag ville ha den... men nu är jag på lite dåligt humör, orkar inte skriva om vad så jag ska försöka "cheer up" med lite gott sällskap och en tv serie eller två.

Före och efter The studio

på dagen innan jag stack till the studio
När jag var på the studio så smygfotade jag mig själv inne i omklädningsrummet:
var skit svårt att ta dessa, man får ju inte fota inne i lokalerna, men det var ju bara jag där, men min kamera låter, så jag vågade bara ta två bilder, helt utan blixt, så de blev skit kassa!
Och nu självaste bilderna som jag tog på the studio, men idag får ni bara se dessa 3, av 11!:
Ni får mer än gärna, lämna lite feedback, kul att höra vad ni tycker om mina bilder!

ska in till mammas nu

skall in, mata katten, och kanske kolla lite i butikerna, medan jag är där, hörs när jag kommit hem *-*

Idag Outfit Hemma

Idag känndes det väldigt vårigt ute så det fick bli ett par shorts, imån ska jag uppdatera er lite på hur det gick på the studio, kom inte hem fören kl halv 22 så jag var rätt slut, och jag stannade uppe till ännu senare pratandes dtrunt och skämtandes i gott sällskap, till kl 06 på morgonen, vi kunde bara inte ge upp! så jag sov till minst sagt sent idag, men imån blir det andra bullar!
Leopardtryck på toppen, passar väl bra till mitt nya tema på min header också, trå mig ren tillfällighet där, har bara 6 saker i min garderob, mas 7 som består av leo-tryck, men fint är det så länge man passar det med nått bra, så man inte ser tantig ut!
natti natt alla, hörs imån!

Ny design!

Nu har jag Anne Bondesson, (LLT) en ny header, så om ni vill se den i sin fulla glory, så kanske ni måste ladda om sidan, tyrk bara refresh! så borde det funka, säg gärna vad ni tycker!
Kram *-*

Katter, katter och mer katter



Sitter och väntar på att få komma in till ...

Sitter och väntar på att få komma in till fotografen, kom hit 17. 30, blivit sminkad och lockat mitt hår lite. Hoppas jag får. komma in snart


Fotodag på The Studio

Hej alla, idag ska jag bli fotad på The studio i nordstan, jag ser fram emot att testa hur det är att bli fotad av någon som jobbar med detta. Lite små osäker över mina klädval, men men lite snygg styling av mig så kanske jag kan få allt att funka.

natti natt alla

nu ska, jag knudde o fjant sova, men först massa vatten, chips gör mig hur törstig som helst!
till och med knudde är trött....hihi *-*

foto i regnet


Gott idag...


OUTFIT idag


RSS 2.0