Sex and the City + Risifrutti

Ny smak av risifrutti hittade jag idag inne på ica, och som alla vet som känner mig bra så älskar jag godsaker!
den nya smaken Sommar flört, var en klar flört för mig iaf. jag skulle helt klart ta med mig den ut på en gräsmatta i min fina pickninck korg.
Som sagt så sitter jag här med sex and the city på datorn, och gott i handen, mellan skedarna så skriver jag detta inlägg, risifruttin snart slut *~*
Har börjat om på säsong 1 nu sen igår, är nu på avsnitt 5 det avsnittet då carrie "råkar" vakna i en rik mans hotellrum med ett kuvert med pengar vid natt bordet, och en tanke kom till mitt huvud, hur många kvinnor i verkligheten har råkat ut för detta? jag tror inte jag har hört en enda tjej som jag känner som har råkat ut för detta eller att ha blivit erbjuden pengar för en natt... och jag har definitiv inte blivit det, det skulle absolut ha kommit ihåg om det hade hänt mig. Jag tror nog att Carries upplevelse kanske var det miss Belle råkade ut för innan hon blev en escortflicka i en annan av mina favorit serier som heter the secret diary of a call girl, som har sänts i brittisk tv! En skit bra serie med Billie Piper i huvudrollen som "Belle"/ Hannah.
Alltid lika skoj att titta henne äventyr, varmt rekomenderat!

Kommentarer
Postat av: Marcel

Lustigt, jag tittade också på "Sex and the City" på datorn.

Inte fan fick jag nån risifrutti.

2010-05-17 @ 02:21:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0